DESMENTIMENT MUNICIPAL

L'Ajuntament d'Andratx desmenteix el trasllat de Schumacher al municipi

«Les paraules atribuïdes a l'alcaldessa Rouarch no són verídiques», afirma la nota

lmendiola25574629 files  a photo taken on november 25  2012 shows german formu180815193949

lmendiola25574629 files a photo taken on november 25 2012 shows german formu180815193949 / YASUYOSHI CHIBA

2
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament d’Andratx, al sud-oest de Mallorca, ha desmentit que l’alcaldessa declararà a la revista suïssa ‘L’Illustré’ que disposava d’informació sobre la instal·lació de l’heptacampió de Fórmula U Michael Schumacher i la seva família en aquest municipi mallorquí. “L’Ajuntament d’Andratx vol deixar clar que les paraules atribuïdes a l’alcaldessa Katia Rouarch no són verídiques”, ha destacat en un comunicat.

Segons ha informat l’ajuntament en un comunicat, l’alcaldessa d’Andratx, en una entrevista recent amb aquesta revista, el que va fer va ser confirmar la informació ja publicada que la família Schumacher ha adquirit una vivenda al municipi, “però en cap moment va afirmar tenir cap informació respecte a la possible instal·lació de Michael Schumacher al municipi”, ha apuntat el consistori.

Sense informació

L’ajuntament ha afegit que l’alcaldessa reitera que manca de qualsevol informació sobre aquest tema i, que, per tant, desconeix si Schumacher es traslladarà a Andratx o no, ja que tot el que se’n coneix a l’ajuntament és el que s’ha publicat en la premsa. En el comunicat, l’ajuntament ha assegurat que l'alcaldessa tampoc va afirmar que es preparés tot per rebreSchumacher, ni que els serveis de seguretat local hagin sigut informats de la seva pròxima arribada, tal com informa aquesta revista.

“L’únic que va declarar Rouarch als periodistes va ser que en cas que la família decideixi moure la seva residència a Andratx, es prepararà tot per a la seva arribada, en el sentit que se’ls tractarà com es podria tractar a qualsevol altre ciutadà d’Andratx”, ha apuntat.

Residència a Suïssa

La família Schumacher resideix des del 2002 a la localitat de Gland, al cantó suís de Vaud, on l’alcalde, Gérald Cretegny, va dir a ‘L’Illustré’ que no era al corrent de res. Segons la revista, que va publicar diverses fotos –incloent algunes vistes aèries– de la vila comprada per 30 milions d’euros, aquesta consta d’una residència principal de 3.000 metres quadrats que s’ubica a la part central d’un terreny de 15.000 metres quadrats.

Envolten la casa grans jardins i dues piscines, i també compta amb dues dependències separades que servirien per al personal i els convidats. “El lloc, envoltat de sòlides muralles, presenta nombrosos avantatges: està situat sobre un promontori, una part del qual esdevé un petit precipici, cosa que fa que la propietat sigui inaccessible a les mirades indiscretes”, explica la revista.

La casa mallorquina

Notícies relacionades

A més, el terreny es presta a l’aterratge d’un helicòpter al mig de les palmeres, que proporcionen una protecció addicional davant els paparazzis. La publicació va informar, així mateix, que en l’elecció de Mallorca va influir el fet que Michael Schumacher acostumava a passar vacances a l’illa. I va afegir que el germà de l’heptacampió, Ralf Schumacher, hi passa una bona part de l’any. Un altre factor remarcat per ‘L’Illustré’ és que la comunitat germànica és la més important d’Andratx, amb 3.500 compatriotes delsSchumacher.

Després de l’accident que va patir l’expilot als Alps francesos el desembre del 2013 i que el va deixar fortament discapacitat, la seva esposa i la portaveu de la família, Sabine Kehm, administren tota la seva informació i mantenen una reserva estricta sobre la seva evolució. Ningú més enllà de la família i del cercle més íntim sap quin és l’estat actual de Schumacher.