Alonso s'acomiada de Bianchi: "Amic, company, talent, somriure. Etern"

El món de la F-1 lamenta la mort del pilot francès i mostra el seu condol a través de les xarxes socials

Jules Bianchi i Fernando Alonso, en una foto extreta del Twitter del pilot asturià.

Jules Bianchi i Fernando Alonso, en una foto extreta del Twitter del pilot asturià. / TWITTER

2
Es llegeix en minuts

La mort de Jules Bianchi aquest dissabte a conseqüència de les ferides sofertes en un accident durant el GP del Japó, fa nou mesos, ha commocionat el món de la F-1. Molts han sigut els pilots que han expressat el seu condol a la família a través de les xarxes socials, però sens dubte el missatge més afectuós ha sigut el de Fernando Alonso.

"Amic, company, talent, somriure. Etern. Descansa en pau, Jules. Sempre amb nosaltres", ha escrit al seu compte oficial de Twitter l'asturià, que considerava Bianchi com "un germà". Tots dos tenien una estreta relació ja que l'italià pertanyia a l'acadèmia de joves pilots de l'escuderia Ferrari i tots dos havien coincidit freqüentment a la seu de Maranello.

Altres reaccions:

Lewis Hamilton (pilot de Mercedes): "Un dia molt, molt trist. Per favor, resin pels éssers estimats de Jules".

Jenson Button (pilot de McLaren): "Hem perdut un gran noi i un verdader lluitador. RIP Jules. El meu sincer condol a la seva família i amics".

Nico Rosberg (pilot de Mercedes): "Extremadament trist al sentir que Jules Bianchi se n'ha anat. Els meus pensaments estan amb Jules i la seva família".

Carlos Sainz Jr (pilot de Toro Rosso): "Horribles notícies. Descansa en pau, company. Un gran exemple de lluita i coratge per a tots nosaltres. Sempre estaràs amb nosaltres".

Romain Grosjean (pilot de Lotus): "Hem perdut una de les millors persones i un dels millors pilots que he conegut. Et trobaré molt a faltar, amic".

Valtteri Bottas (pilot de Williams, company de Bianchi en F3): "És dur despertar-se amb aquesta notícia tan trista. RIP Jules. Mai seràs oblidat. Els meus pensaments amb la família".

Max Verstappen (pilot de Toro Rosso): "Hem perdut un gran talent i una gran persona. Les paraules no poden descriure els nostres sentiments. Tots et trobarem a faltar, Jules".

Max Chilton (company de Bianchi a Marussia el 2014): "No hi ha paraules per descriure el que la seva família i l'esport han perdut. Tot el que puc dir és que ha sigut un plaer conèixer-te i córrer amb tu".

Carlos Sainz (doble campió mundial de ral·lis): "Tots els meus pensaments amb la família de Jules. RIP. Gran jove campió".

Dabiel Ricciardo (pilot de Red Bull): Mai t'oblidaré, ni els bons moments que vam tenir. Et trobaré a faltar".

Dani Juncadella (pilot de DTM): "Trist, dia trist en l'esport del motor. Un dels més grans talents que he vist mai ha mort després de lluitar durant nou mesos. RIP Jules"

Bruno Senna (expilot de F1, nebot d'Ayrton Senna): "El meu profundcondol a la família de Jules. Espero que les lliçons que hem après evitin noves tragèdies com aquesta".

Equip Manor (equip de Bianchi Marussia): "Estem desolats per haver perdut Jules després d'una batalla tan llarga. Ha sigut un privilegi haver-lo tingut en l'equip".

Notícies relacionades

Equip McLaren: "Els pensaments de tota la gent de McLaren estan amb la família i els amics de Jules Bianchi. Et trobarem molt a faltar. RIP Jules. Forza Jules".