Ecclestone repudia els joves aficionats a la F-1 perquè "no tenen diners"

El patró de la F-1 creu que Marussia i Caterham tenen el mateix problema "que les dones amb les targetes de crèdit"

"Igual que amb Pistorius, sense la polèmica provocada ningú recordaria aquests equips pels seus mèrits esportius", assegura

El magnat britànic i patró de la F-1, Bernie Ecclestone.

El magnat britànic i patró de la F-1, Bernie Ecclestone. / EFE / RUNGROJ YONGRIT

1
Es llegeix en minuts

El patró de la fórmula 1Bernie Ecclestone, ha repudiat els aficionats joves perquè "no tenen diners", i ha mostrat la seva preferència per "un tio de 70 anys amb molts diners", i ha assegurat que la deteriorada situació econòmica de Marussia Caterham li recorda el "problema de les dones amb les targetes de crèdit".

"Els aficionats joves veuen la marca Rolex. ¿Es compraran un rellotge? No s'ho poden permetre. O com passa amb un altre dels nostres patrocinadors, UBS. A aquests nois els és igual la banca. No tenen prou diners per posar als maleïts bancs. Prefereixo un tio de 70 anys amb molts diners", va apuntar Ecclestone en una entrevista a la revista 'Campaign Asia-Pacific' que recull Europa Press.

Ecclestone, de 84 anys, deixa clar que no està "interessat en TwitterFacebook i en totes aquestes tonteries", com qualifica les xarxes socials. "Ho vaig intentar comprendre, però estic fet a l'antiga. No vaig poder trobar cap valor en tot això", va explicar el britànic, que també es va referir als problemes econòmics dels equips Marussia i Caterham.

"Simplement que no gastin tant. No tenen perquè tenir problemes econòmics. Han de pensar en què han de gastar i fer-ho tan bé com puguin amb això. És el mateix problema de les dones amb les targetes de crèdit", va comparar.

SECUNDARIS COM PISTORIUS

Notícies relacionades

En qualsevol cas, va deixar clar que, en cas que desapareguin, "ningú trobarà a faltar" Marussia i Caterham perquè "no són equips punters", i va comparar el seu cas amb el de l'atleta paralímpic Oscar Pistorius, condemnat recentment a cinc anys de presó per matar la seva nòvia.

"Aquest pobre noi sud-africà, per exemple, ha despertat més interès pel que ha fet (l'assassinat) que per les medalles d'or que va guanyar. Si no hagués passat tot això probablement hauria caigut en l'oblit. El mateix passa amb aquests dos equips. Necessites equips com Ferrari. Quan vas a qualsevol lloc i parles de Ferrari, saben de què estàs parlant. Això no passa amb Marussia", va subratllar.