Amb aquesta furgoneta camperitzada de Ford podràs anar on vulguis (i quan vulguis)

La Ford Transit Custom Nugget és una de les millors furgonetes camperitzades del mercat

Podreu trobar aquest vehicle de Ford en els punts de venda de Romacar ABS a la província de Barcelona

La Ford Transit Custom Nugget és una de les millors furgonetes camperitzades del mercat

La Ford Transit Custom Nugget és una de les millors furgonetes camperitzades del mercat / Cedida

3
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Permeten als seus usuaris viatjar on vulguin i quan vulguin. Per aquest motiu, en els últims anys han anat guanyant més adeptes, sobretot, entre aquelles persones que persegueixen molta més flexibilitat i contacte amb la naturalesa en les seves aventures sense renunciar al confort. En efecte, els parlem de les furgonetes camperitzades.

L'interès per aquests vehicles ha anat en augment en els últims anys. Segons l'Associació Espanyola de la Indústria i el Comerç del Caravaning (ASEICAR), en 2022 es van matricular 2.281 furgonetes camperitzades. I les previsions per a enguany apunten que la demanda continuarà creixent. De fet, aquesta evolució ha portat una major oferta de models i amb millores significatives en les seves prestacions.

L'aliança de Ford amb Westfàlia s'ha segellat amb una de les millors furgonetes camperitzades: la Ford Transit Custom Nugget, i la seva versió plus amb més espai. Vols conèixer-la més a fons? En aquest article et comptem tot el que ofereix.

Com és la Ford Transit Custom Nugget?

Si vols descobrir nous destins amb la màxima comoditat i prestacions, la Ford Transit Custom Nugget és la furgoneta ideal. La marca ha configurat un vehicle versàtil i amb l'últim equipament per a crear una experiència única. Una llar sobre quatre rodes.

Un model totalment equipat i amb molt espai

La furgoneta camperitzada de la marca americana és un model molt espaiós amb dos metres d’amplada, cinc metres de longitud i una altitud que pot arribar als 3 metres quan s'eleva el sostre. En la seva part posterior compta amb una cuina en forma de L completament equipada amb dos focs, nevera de 40 litres, una aigüera, espai amb emmagatzematge i un buit reservat per a dues bombones de gas de fins a 2,8 kg. Com el bany és un dels elements que més valoren els usuaris, en la versió plus també compta amb un vàter i dutxa a la porta.

Part posterior de la Ford Transit Nugget

/ Cedida

La part davantera té una taula plegable i seients giratoris per a poder aprofitar bé el dia amb la família o amics. A la nit aquest espai es pot reconvertir en un llit de matrimoni que es complementaria amb la doble que està en el sostre elevat. Espais per a sentir-se, sens dubte, com a casa.

Part davantera de la Ford Transit Custom Nugget

/ Cedida

Subministrament d'aigua i energia

Un dels aspectes en els quals la furgoneta pot marcar la diferència, amb una experiència única, és el subministrament elèctric i d'aigua. La furgoneta camperitzada de Ford compta amb un punt de recàrrega extern de 230-240 W per a carregar el subministrament d'energia en un endoll. En el seu interior compte dos endolls de 230 V, dos de 12 V i dues connexions USB. Pel que fa a l'aigua, la Transit Custom Nugget compta amb un tanc d'aigua dolça de 42 litres i una instal·lació d'aigua calenta per al lavabo i la dutxa exterior.

Ford Transit Custom Nugget

/ Cedida

Les dues motoritzacions de la Ford Transit Custom Nugget

La conducció és un altre dels aspectes destacables de la Ford Transit Custom Nugget. Perquè més enllà de ser un vehicle pensat per a gaudir del descans i el confort, també ho és per a desplaçar-se. Compta amb dues motoritzacions; una de 130 CV i una altra de 185 CV amb un parell de 415 Nm que li confereix potència de sobres per a moure's, encara que estigui carregada.

La Ford Transit Nugget i el seu sostre elevat

/ Cedida

La furgoneta camperitzada de la marca americana compta amb la tecnologia diferencial de lliscament limitat mecànic que li permet desplaçar-se per qualsevol zona, ja que ofereix la màxima estabilitat per als terrenys més exigents.

 

Aquí pots trobar la Ford Transit Custom Nugget a Barcelona

En els concessionaris de Romacar ABS de la província de Barcelona (Sant Boi, Carrer Potosí, Sant Just Desvern i el nou Centre Transit de Molins de Rei) podràs trobar la Ford Transit Custom Nugget, al costat de la seva versió plus. A més de gaudir d'assessorament expert i adaptat a les teves necessitats personals.