Arriba Plataforma del Motor, un portal amb milers d'ofertes de cotxes de segona mà

1
Es llegeix en minuts

L’associació Plataforma del Motor, que agrupa gairebé 1.000 professionals del sector de la compravenda d’automòbils de tot Espanya, llança www.plataformamotor.com destinada a tots els usuaris i clients interessats en l’adquisició de turismes d’ocasió: nous, seminous, Km 0, de segona mà, sense carnet i clàssics. Ben aviat, aquest inèdit espai ‘online’, gestionat per qualificats professionals del comerç automobilístic, sumarà motocicletes i vehicles industrials de tot tipus. 

www.plataformamotor.com neix amb la vocació d’ampliar aquest tipus de serveis, cada vegada més demanats per la societat. També ho fa per dotar el sector d’una eina pràctica i senzilla, amb diversitat de funcionalitats i regles clares, mentre assegura als compradors totes les garanties necessàries per portar a terme la seva adquisició, així com altres beneficis associats. 

En l’actualitat, és el portal de classificats del motor més ràpid, dotat dels filtres de recerca més complets i senzills

Informació al comprador

Per la seva banda, el comprador particular que accedeixi a www.plataformamotor.com comptarà amb plenes garanties de transparència i informació detallada per triar el seu vehicle amb tota facilitat. 

Ràpid creixement del portal

La nova pàgina web d’anuncis classificats ha protagonitzat una ràpida i eficaç reacció del sector de la compravenda automobilística a la pandèmia, adequant-se als nous temps i incrementant la seva competitivitat. És una eina àgil i senzilla d’utilitzar, amb plena seguretat des de qualsevol dispositiu, a més d’altament professional

Notícies relacionades

Plataforma del Motor som una plataforma espontània creada per professionals del sector de l’automoció i estem convençuts que junts podem aportar un sòlid poder de negociació generador de beneficis per al nostre teixit empresarial. 

Entre els nostres objectius immediats figuren reptes tan ambiciosos com ampliar la cartera de socis a 2.000 professionals anunciants del sector aquest mateix any. Els interessats a incorporar-se al nou projecte disfrutaran d’un període inicial per anunciar els seus cotxes de forma gratuïta. Més informació a www.plataformadelmotor.es i al telèfon 900 533 408.