MUNDIAL DE MOTOGP

Espargaró truca a Quartararo en plena conferència de premsa

  • El veterà pilot català, que no va poder arribar a temps a la conferència de premsa d’Assen, va demanar disculpes a tot el món a través del mòbil del seu amic el ‘Diablo’

Espargaró truca a Quartararo en plena conferència de premsa

MILAGRO / JESÚS ROBLEDO

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

La conferència de premsa del Gran Premi dels Països Baixos, que se celebra aquest cap de setmana en el popular i mític traçat d’Assen, va tenir una anècdota molt divertida. Bé, curiosa. Els protagonistes havien de ser el campió Fabio Quartararo (Yamaha), líder del Mundial de MotoGP amb 172 punts, el veterà català Aleix Espargaró (Aprilia, 138), segon del campionat, i el francès Johann Zarco (Ducati, 111), tercer en aquests moments.

Notícies relacionades

Però Espargaró va tenir, pel que sembla, problema de connexió en el seu viatge i, finalment, no va poder ser present en la conferència de premsa, que es va celebrar, com sol ser habitual, a les cinc de la tarda. Així que la xerrada amb els mitjans es va iniciar amb Quartararo i Zarco parlant de les seves coses i, sobretot, amb el pilot de Ducati fent un elogi tremend (i real, i cert, i merescut) de «com Fabio és capaç, malgrat la seva joventut, de portar el pes de la pressió d’una manera espectacular, admirable. Jo crec que qualsevol altre pilot notaria aquesta pressió i, tanmateix, el Fabio no només és capaç de guanyar sinó que, quan en el següent gran premi, li diuen que han de tornar a guanyar, torna a guanyar».

I de sobte, el ‘Diable’ va notar que el seu mòbil o vibrava o sonava, malgrat estar emmudit i el va treure de la seva butxaca i va cridar, bé no va arribar a cridar, però va alçar la veu de cara al periodista que els estava entrevistant i va dir «¡compte! ¡compte!, que ens truca l’Aleix». I en efecte era Aleix Espargaró, no se sap des d’on, se suposa que acabat d’aterrar en algun aeroport, Amsterdam, potser, i demanant disculpes per la seva absència, anunciant guerra a la carrera de diumenge.