GP DE LA REPÚBLICA TXECA

Martin, líder de Moto3, es trenca la mà esquerra i no correrà a Brno

El pilot del 'team' Gresini va caure sol, va volar per sobre de la seva Honda i es va estavellar contra l'asfalt sobre la mà esquerra

Martin té molt difícil poder córrer, la propera setmana, a Spielberg (Àustria), tot i que ningú descarta que ho intenti

rozas40900168 valencia 11 11 2017 deportes  motociclismo  jorge mart n pol180803105813

rozas40900168 valencia 11 11 2017 deportes motociclismo jorge mart n pol180803105813 / Miguel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Sempre pot passar, així són les carreres, aquest és el risc de la velocitat. Jorge Martin, el pilot madrileny de 20 anys, autèntica revelació de la temporada, especialment per la seva fogositat (o guanya o cau, o venç o el tiren), el flamant líder del Mundial de Moto3, la petita cilindrada, es perdrà el Gran Premi de la República Txeca, que es corre aquest cap de setmana al preciós traçat de Brno, i, probablement, fins i tot el de la setmana vinent, en el no menys espectacular traçat de Spielberg (Àustria), propietat de Red Bull.

Intervenció immediata

Notícies relacionades

Martin (Honda) ha tingut molt mala sort en el primer entrenament del GP txec ja que no ha pogut controlar la seva Honda i ha saltat pels aires, ha caigut sobre la pista, s’ha recolzat amb la mà i braç esquerre i s’ha produit, segons el comunicat mèdic, “una fractura intraarticular del radi distal esquerre, amb desplaçament dorsal i radial”. Martin va camí de l’Institut Dexeus, de Barcelona, on, amb tota seguretat, el doctor Xavier Mir l’intervindrà demà al matí després de fer-li, aquesta mateixa nit, un TAC tridimensional per valorar els traços de la fractura. És evident que el líder del Mundial de Moto3 requerirà una reducció oberta i fixació interna amb placa de titani.

El Mundial torna a estrènyer-se

Ningú pot aventurar-se a saber si Martin podrà estar, la propera setmana, en el circuit d’Àustria tot i que, coneixent el material del que estan fets aquests joves, tot sembla indicar que el pilot madrileny viatjarà, sí, a Spielberg i provarà de defensar alguns punts, tot i que sigui lluny del podi. Martin, que ha guanyat cinc dels nous grans premis que s’han disputat (Qatar, els EUA, Itàlia, Holanda i, recentment, Alemanya), suma 130 punts, només set més que l’italià Marco Bezzecchi, lider de KTM, 38 més que Aron Canet (Honda), deixeble d’Emilio Alzamora, i 39 més que el també italià Fabio Di Giannantonio (Honda). És evident que a aquests tres pilots se’ls ha obert el cel atesa la possibilitat, almenys, diumenge vinent, d’escurçar distàncies respecte al gran favorit del campionat.