Mir s'escapa al Mundial de Moto3 després d'una brillant victòria

El pilot mallorquí d'Honda demostra el seu poder en una última volta fantàstica a Montmeló i es converteix en el gran favorit al títol

joan mir

joan mir
GRA045. MONTMELÓ (BARCELONA), 11/06/2017.- El piloto español Joan Mir (d), del equipo Leopard Racing, celebra junto a Jorge Martín (i), que terminó tercero, su victoria en la carrera de Moto3 del Gran Premio de Cataluña de Motociclismo que se disputa en el circuito de Montmeló. EFE/Alejandro García

/

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Joan Mir és una de les joies de la corona. De la corona mallorquina, tot i que vostès ja saben qui regna allà, perdó, al món, Rafa Nadal, sí. Però Mir, a qui acaba de fitxar l’equip del milionari cerveser belga Marc VDS perquè l’any que ve corri a Moto2, és un dels que està cridat per a la glòria. Ahir, a Montmeló, va fer una autèntica exhibició i, en l’última volta, va superar amb dues frenades suïcides Romano Fenati i Jorge Martin per emportar-se’n la seva quarta victòria (Qatar, Argentina, França i Catalunya) i celebrar, per partida doble, el seu fitxatge i el seu liderat. Però Mir, que va reconèixer que «la immensa calor» li va fer témer una caiguda, no pensa encara en el títol, malgrat que ja el separen 45 punts del segon, Fenati. 

«Encara no és hora d’agafar la calculadora, però tampoc de fer bogeries. Seguirem corrent com fins ara, intentant guanyar quan es presenti l’ocasió».

AIXÍ VA EL MUNDIAL

Notícies relacionades

Mundial de Moto3: 1. Joan Mir (Espanya, Honda), 133 punts; 2. Romano Fenati (Itàlia, Honda), 88 punts; 3. Aron Canet (Espanya, Honda), 85 punts; 4. Fabio Di Giannantonio (Itàlia, Honda), 80 punts i 5. Andrea Migno (Itàlia, KTM), 76 punts.

  

Temes:

Joan Mir Moto3