Àlex Márquez portarà un casc solidari a Jerez

El pilot ha escollit el disseny entre més de 100 propostes d'un concurs gràcies al qual s'han aconseguit 10.000 euros per a la integració de persones amb lesions medul·lars

camo-es-va fer-el-casc vd / periodico

1
Es llegeix en minuts

Àlex Márquez portarà un casc solidari durant el Gran Premi d'Espanya, que es disputa aquest cap de setmana a Jerez. El pilot català va escollir el seu nou disseny d'entre totes les propostes que va rebre en el concurs que va organitzar amb Allianz Seguros sota el lema 'Atrévete a ir sobre seguro', a través del qual la companyia donarà 10.000 euros per a la integració de persones amb lesions medul·lars, quantitat que rebrà la Fundació Hospital Nacional de Paraplègics de Toledo.

Notícies relacionades

El disseny guanyador utilitza senyals de trànsit per conscienciar sobre la importància de la seguretat viària i és obra d'una jove de Terrassa, que com a premi presenciarà la carrera in situ i rebrà una rèplica del casc. El pilot de Cervera deixarà de banda la característica bala que decora el seu casc durant un cap de setmana i la canviarà per aquest collage de senyals de trànsit i una carretera que simula algunes de les corbes del circuit de Jerez. El disseny va ser escollir pel pilot entre els més de 100 que es van rebre.

“M'encanta aquest disseny, és molt bonic i a més encaixa perfectament amb el missatge que volíem transmetre. Estic molt content d'haver contribuït a millorar la vida de les persones amb lesions medul·lars i a recordar la importància de la seguretat viària”, explica Àlex.