Rossi i 'Uccio' homenatgen els Blues Brothers

El 'Doctor' augmenta, amb un casc graciosíssim, la seva divertida col·lecció amb motiu del gran premi de Misano, a casa seva

rozas35458484 movistar yamaha motogp s italian rider valentino rossi  wear160910120452

rozas35458484 movistar yamaha motogp s italian rider valentino rossi wear160910120452 / GABRIEL BOUYS

2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Valentino Rossi sol estrenar en cada Gran Premi de San Marino, el GP de casa seva, “el cap de setmana més important de l'any”, un original casc, que només utilitza el dissabte i el diumenge d'aquesta assenyalada cita. Avui, per descomptat, ha estrenat casc i el seu disseny, obra del seu dissenyador preferit, l'italià Aldo Drudi, és un homenatge als Blues Brothers i la pel·lícula de John Landis.

Al casc hi apareixen el ‘Doctor’ i el seu amic íntim, inseparable, Alessio Saluci, conegut per tothom com a ‘Uccio’, disfressats dels cèlebres personatges de la pel·lícula mafiosa. També hi apareix la inscripció ‘Sweet home Misano’ (dolça llar Misano), en record de la cèlebre ‘Sweet home Chicago’. Al casc, és clar, no hi falta el cotxe de policia, perseguidor dels dolents. Els 'dolents', que no són Rossi ni 'Uccio', sinó els rivals que pretenen derrotar el 'Doctor' a casa seva. 

UNA DIVERTIDA COL·LECCIÓ

Els últims cascos de ‘Vale’ a Misano s'han convertit gairebé en peces de museu, ja que alguns d'ells han sigut comercialitzats. L'any passat (2015), quan era líder del Mundial de MotoGP a l'arribar a Misano, el seu ‘jardí’, amb 236 punts i 12 d'avantatge sobre el seu perseguidor, que era el seu company Jorge Lorenzo, el ‘Doctor’ es va dibuixar un graciós tauró (Lorenzo) perseguint un pobre peixet (Rossi). A la final de València, quan el pilot mallorquí va acabar coronant-se tricampió del món després de la polèmica Rossi-Márquez de Malàisia, Lorenzo va fer broma amb el tauró i el peixet.

Notícies relacionades

Un any abans (2014), Rossi es va presentar el dissabte de Misano amb un casc ple de mans de múltiples colors “que són les mans dels ‘tifosi’ que m'empenyen a guanyar”. Dos anys abans, quan patia a Ducati, on només va aconseguir dos podis aquell any i va quedar sisè del Mundial guanyat per Lorenzo, el ‘Doctor’ va córrer amb un casc en què hi havia un boxejador agonitzant a la lona d'un ring.

I EL FELIÇ 2009

Dos anys abans (2010), Rossi va tenir l'original ideal d'estampar al seu casc un immens despertador. Era hora de despertar-se d'un dels pitjors somnis de la seva vida esportiva, la greu lesió a Mugello, quan es va fracturar la tíbia i el peroné esquerre. I l'any anterior (2009), quan conquistaria el seu últim ceptre, Rossi es va presentar a Misano eufòric, tant que va aparèixer amb el burro de Shrek pintat al casc.