MUNDIAL DE MOTOCICLISME

Rabat augmenta el seu avantatge en Moto 2 al guanyar a Mugello

Tercer triomf del pilot barceloní, que s'ha imposat en les últimes voltes a un velocíssim Luis Salom, que escala posicions a la general

Tito Rabat (dreta), guanyador del GP d’Itàlia, i Luis Salom, segon, celebren el seu triomf al podi de Mugello.

Tito Rabat (dreta), guanyador del GP d’Itàlia, i Luis Salom, segon, celebren el seu triomf al podi de Mugello. / AFP / FILIPPO MONTEFORTE

1
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS / Mugello (enviat especial)

Novament Tito Rabat a dalt de tot del podi. Novament el líder i favorit de Moto 2 exercint de presumible campió. Després dels seus lleugers errors a Jerez Le Mans, on va puntuar bé però sense guanyar, ha tornat al seu camí a Mugello i ha sumat el seu tercer triomf de la temporada després dels aconseguits a Qatar i l'Argentina. Rabat, que ha augmentat el seu avantatge al Mundial de pilots sobre el seu company d'equip, el finlandès Mika Kallio, que avui només ha pogut ser sisè, ha fet una de les seves típiques carreres, sense precipitar-se en les primeres voltes, deixant que l'alemany Jonas Folger, portentós pilot de Karlos Argiñano, s'escapés perseguit per un no menys rapidíssim i molt motivat, ara sí, Luis Salom, que ha sortit a caçar-lo.

COP FINAL DE RABAT

Notícies relacionades

Quan faltaven deu voltes, Rabat, que havia abandonat el grup format per Kallio, Simone Corsi Dominique Aegerter, ha enxampat els escapats i, en les últimes tres voltes, després d'un preciós pols amb Salom, el fill del rellotger barceloní s'ha acabat imposant en la recta final del circuit de Mugello, encara que sense l'estretesa que havia tingut anteriorment l'italià Romano Fenati amb Isaac Viñales i Àlex Rins. Rabat ha superat a la recta Salom, pupil de Sito Pons, per 0.248 segons.

Mundial de Moto 2: 1. Tito Rabat (Espanya), 124 punts; 2. Mika Kallio (Finlàndia), 102 punts; 3. Maverick Viñales (Espanya), 69 punts; 4. Dominique Aegerter (Suïssa), 69 punts i 5. Simone Corsi (Itàlia), 66 punts.

Temes:

Luis Salom