Dona i sexualitat

Sexe oral... a una dona

Els genitals femenins són una zona molt sensible del cos d'una dona. I no a totes les dones els agrada que les besin just allà de la mateixa manera... ¿Com hem de fer-li sexe oral a una dona?

Sexe oral... a una dona
2
Es llegeix en minuts

El sexe oral és una de les pràctiques més agradables que pot oferir-nos el nostre cos quan juguem íntimament. Però no totes les dones permeten que les seves parelles baixin cap avall per jugar amb els seus genitals d'aquesta manera. ¿Per què? Perquè la majoria de dones han rebut, de manera explícita o implícita, el missatge que els seus genitals no són bells i fan mala olor.

Sí, encara estem lluitant contra aquests missatges vexatoris  sobre els genitals femenins.

És per això que moltes dones no se senten  segures sobre la bellesa o l'atracció que poden causar els seus genitals. I aquest sol ser un tema del qual es parla poc quan s'està en parella. Per això recomanem:

-Dir en veu alta a la nostra parella que els seus genitals ens agraden, que ens semblen atractius, fins i tot que la seva olor ens agrada.

Evidentment estem parlant d'una situació on la higiene diària es manté amb regularitat. I fins i tot és important que si, en algun moment, percebem que els genitals de la nostra parella necessiten passar per la dutxa... seria fabulós poder-ho comentar tranquil·lament (¿i muntar una dutxa conjunta?) i així estar més tranquils i còmodes quan compartim el sexe oral amb la nostra parella (tant si en donem com si en rebem).

¿Com fer-li sexe oral a una dona?

Anem a poc a poc i comencem pel principi:

-No és recomanable començar directament amb el sexe oral, tret que la parella ho desitgi així.

-El sexe oral pot venir després d'una mica de joc amb la roba posada, petonscarícies, etcètera.

-Quan es comenci a besar la zona genital recomanem, tret que “la propietària dels genitals” ens digui el contrari, començar lentament i suaument... fins i tot gairebé sense tocar amb els llavis i amb la llengua.

-Començar per la zona dels “voltants del clítoris” i anar acostant-se al clítoris.

-Més tard acostar-se a la zona de l'entrada de la vagina.

-Anar augmentant la pressió i la velocitat amb què es besen els genitals a mesura que transcorre la situació i a mesura que augmenta l'excitació.

-Combinar el contacte amb els genitals amb el contacte amb altres parts del cos... és a dir, no estar tota l'estona allà... deixar una estona de suspens fins que es torna a la zona genital.

¿Què hem de preguntar abans de fer-ho?

-Hi ha dones que desitgen ser mossegades als seus genitals, però no totes... millor primer preguntar.

-Introduir la llengua a la vagina... no a totes els agrada...

-Introduir un dit a la vagina... el mateix d'abans, millor preguntar primer...

Coses que ens poden ajudar per practicar sexe oral

-Per protegir-nos de les malalties de transmissió sexual es pot utilitzar la banda de làtex o un preservatiu obert per la meitat.

-Usar lubricants de sabors.

-El menjar també pot donar-nos un bon joc... és important recordar aquí, de nou, que és important mantenir bona higiene després del sexe oral, sobretot si s'usa menjar...

Les teves idees

¿I tu? ¿Tens alguna altra idea per fer més divertit el sexe oral? ¿La comparteixes amb nosaltres?

Notícies relacionades

¡Gràcies!

www.elenacrespi.com – www.iesp.cat – www.interpersonal.cat