Fins al 21 de juliol

El Refresc’Art aterra a Mollet per promocionar l’oci

Dionisio (PSC) presenta la nova estructura del Govern municipal de Mollet

Mollet fomenta l’activitat física amb la tradicional ‘Festa de l’esport’

El Refresc’Art aterra a Mollet per promocionar l’oci

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb la proposta Refresc’Art, l’Ajuntament de Mollet (Vallès Oriental) presenta una programació cultural del 30 de juny al 21 de juliol.

El programa ofereix activitats familiars i activitats dirigides al públicgeneral amb la intenció de promocionar esdeveniments d’oci atractius, a cavall de la programació d’hivern d’arts i escena i la festa major.

Refresc’Art és un programa que neix per oferir activitats culturals, concerts i espectacles per a tots els públics donant prioritat als artistes, les companyies i els col·lectius que estan vinculats a la ciutat.

Aquest any, la proposta aporta molta varietat i transversalitat amb espectacles que van des del jazz, música africana, màgia, circ i ‘clowns’ amb els espectacles de La Red Kilinn Mag, Sidecar i Embolic de nassos o activitats al Museu Abelló, entre d’altres.

Així mateix, també s’ha buscat potenciar els espectacles a l’aire lliure, ja que majoritàriament es faran al parc de les Pruneres.

Per la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, «Refresc’Art és una de les moltes iniciatives culturals que portem a terme al llarg de l’any, en aquest cas durant l’estiu, amb què continuem apostant pels i les artistes locals i oferint una oferta variada i multidisciplinària dirigida a tots els públics».

Tots els espectacles són gratuïts a excepció del maridatge operístic que tindrà lloc el 21 de juliol al Museu Abelló.

Refresc’Art començarà divendres 30 de juny al parc de les Pruneres amb la Jazz Band a càrrec de l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Notícies relacionades

La resta d’espectacles seran l’1, 5, 6, 13, 20 i 21 de juliol repartit entre el parc de les Pruneres i el Museu Abelló de la ciutat vallesana.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Estiu Mollet Art