Obres

Un pavelló municipal de Mollet rep el guardó d’«equipament responsable 2030»

  • Finalitzada la primera fase de les obres del pavelló municipal de Riera Seca

Un pavelló municipal de Mollet rep el guardó d’«equipament responsable 2030»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La primera fase de les obres de remodelació del pavelló municipal de Riera Seca de Mollet (Vallès Oriental), que inclouen la reforma integral de la pista, grades, coberta, finestres, insonorització, els accessos i el sostre, ha acabat.

En la reforma també s’ha tingut en compte els criteris d’accessibilitat amb una habilitació d’una part de la grada específica per a persones amb problemes de mobilitat.

Des del consistori, asseguren que l’activitat es reprendrà per Setmana Santa.

La restauració inclou el reforç de la coberta amb aïllament i impermeabilització, la millora de la il·luminació natural interior mitjançant la formació de claraboies a la coberta.

Nou fals sostre per a la millora del comportament acústic interior; així com la millora de l’envoltant tèrmic de la façana amb substitució de les finestres existents i col·locació de fusteria en paret interior.

En aquesta línia, també es reformaran les grades perimetrals en substitució dels esglaons i seients. També se substituirà el paviment de la pista poliesportiva amb nou marcatge, de la tanca perimetral i execució de passadís perimetral, entre d’altres.

L’alcaldessa de la ciutat vallesana, Mireia Dionisio, ha assegurat que «amb aquesta nova instal·lació els i les usuàries, ja siguin esportistes o assistents, podran disfrutar d’unes instal·lacions modernes i innovadores».

Per la seva banda, el president del Mollet Hockey Club, Leo Comte, ha destacat que «malgrat que han sigut uns mesos difícils, el resultat és un pavelló nou. Tenim moltes ganes de veure per aquí rodant els nens».

Finalment, la presidenta del Club de Patinatge Artístic, Isabel Hernández, ha explicat que «l’espera ha valgut la pena. Quan he entrat al pavelló m’he quedat sorpresa perquè té molta llum».

Notícies relacionades

La segona fase inclou l’adequació del local social i tot el nucli de comunicació entre les diferents plantes del pavelló i l’ampliació del pavelló cap al Parc de Pruneres.

Equipament responsable 2030

Durant l’acte, el diputat de Joventut de la Diputació de Barcelona, Javier Silva Pérez, ha entregat el distintiu ‘Equipament responsable i educador 2030’. Aquest reconeixement es dona als equipaments que compleixen una sèrie de requisits: instal·lació inclusiva, igualitària, sostenible i participativa.