Digitalització

L’Ajuntament de Mollet instal·la quatre oficines electròniques a diferents punts de la ciutat

Es tracta d’una mena de caixer des del qual es podran fer múltiples tràmits, com el pagament de multes o l’obtenció de volants

L’Ajuntament de Mollet instal·la quatre oficines electròniques a diferents punts de la ciutat

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet (Vallès Oriental) ha posat en marxa quatre oficines electròniques d’autoservei a diferents punts de la ciutat mitjançant les quals la ciutadania podrà fer diferents tràmits o gestions amb el consistori.

Es tracta de dispositius dotats d’una pantalla tàctil, amb escàner de documents, escàner de DNI/NIE, lector de codi de barres i lector de targetes que permeten obtenir directament un volant individual o un històric individual de padró, visualitzar fotografies de sancions de trànsit, concertar hora amb serveis municipals o fer un altre tipus de tràmits.

Amb aquests quatre terminals, que tenen un format de caixer, l’ajuntament busca «agilitar la gestió dels tràmits més freqüents, facilitar l’accés de la ciutadania als serveis públics i reduir la fractura digital». També es podran utilitzar per fer el pagament de tributs i multes.

Notícies relacionades

Aquestes oficines electròniques ja estan funcionant i es poden trobar a l’ajuntament, a la Comissaria de la Policia Municipal, al Centre Cívic l’Era i a la Biblioteca de Can Mulà - Jordi Solé Tura.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet