Museu Abelló

Comencen les activitats familiars de l’Any Abelló

Tots els nens de les escoles que participin en alguna proposta d’aquest projecte podran tenir el carnet familiar d’investigadors del Museu Abelló

Comencen les activitats familiars de l’Any Abelló

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un grup de representants de l’Escola Anselm Clavé han rebut els primers carnets familiars d’investigadors del Museu Abelló. Un carnet amb què fomentar la cultura molletenca i que arribarà a tots els nens que participin en la iniciativa. Podran disfrutar d’entrada gratuïta a les exposicions temporals i permanents del museu, així com de la visita guiada a la Casa del Pintor, fins al 31 de desembre del 2023.

El carnet, amb durada anual, permet l’accés a tot allò relacionat amb l’artista Joan Abelló

Es tracta d’una iniciativa en el marc de les commemoracions de l’Any Abelló que pretén obrir el museu a la ciutadania i facilitar el seu accés als veïns. Amb aquest carnet, l’alumne i la seva família disfrutaran d’entrada gratuïta a les exposicions temporals i permanents del museu, així com de la visita guiada a la Casa del Pintor, fins al 31 de desembre del 2023.

Notícies relacionades

El carnet familiar d’investigadors del Museu Abelló el poden tenir tots els nens de les escoles de Mollet que participin en alguna de les propostes del projecte educatiu de l’Any Abelló. Unes propostes que s’han creat per acostar la figura i la col·lecció de Joan Abelló a tots els nens i nenes de la ciutat, així mateix té la voluntat de fomentar l’ús de l’equipament museístic als alumnes de Mollet.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet