Opinió ciutadana

Els molletencs voten per més mesures contra el canvi climàtic en un procés participatiu

Un total de 422 veïns han participat en les enquestes, dels quals 132 aposten per incrementar la vegetació local

Els molletencs voten per més mesures contra el canvi climàtic en un procés participatiu

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de 422 veïns i veïnes de Mollet (Vallès Oriental) han participat en el procés participatiu El teu barri, obert per l’ajuntament. De totes les opcions plantejades, la més votada és incrementar la vegetació en parcs i places per combatre el canvi climàtic (132 vots, 16,6% del total).

En concret, quatre de les opcions han superat el 10% del suport i, per tant, s’inclouran en el pressupost municipal de l’any 2023. La participació total s’ha traduït en un 76,5% de paperetes dipositades a les diferents urnes instal·lades en equipaments municipals i un 23,5% a través de la plataforma digital Decidim.

Les altres tres opcions més votades han sigut: augmentar els espais amb ombra de la ciutat en els mesos de més insolació, amb 101 vots (12,7%); ampliar l’oferta d’oci juvenil els caps de setmana, amb 92 vots (11,5%); i renovar i ampliar les zones de jocs infantils, amb 90 vots (11,3%).

Notícies relacionades

L’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé, ha valorat «molt positivament la resposta ciutadana i el seu compromís amb la nostra ciutat participant en aquest procés».

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet