2022-2023

Els Jocs Esportius Escolars de Mollet reuniran prop de 500 participants aquest any

Aquest dissabte 5 de novembre es donarà el tret de sortida a la temporada amb una jornada inaugural entre diferents escoles

Els Jocs Esportius Escolars de Mollet reuniran prop de 500 participants aquest any
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest cap de setmana es donarà el tret de sortida els Jocs Esportius Escolars de Mollet (Vallès Oriental) amb el seu format habitual i recuperant els nivells de participació després de dos anys marcats per les restriccions sanitàries. 

La primera jornada, que es disputarà dissabte cinc de novembre de 9.30 h a 14.30 h, no estarà inclosa al calendari de competició. Els partits que es disputin al llarg del dia seran entre equips barrejats de les diferents escoles per tal que es puguin conèixer entre futurs rivals. 

Aquest any la previsió és que la lliga –amb categories de benjamí, aleví, infantil i cadet– la disputin prop de 50 equips, entre els quals sumarien uns 500 nens i nenes per a la competició. 

Notícies relacionades

Josep Monràs i Galindo, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mollet, ha ressaltat que no té «cap dubte que aquesta primera jornada serà molt emotiva pel fet de poder veure els més petits i les més petites tornar a competir amb normalitat i disfrutar de l’esport després que el 2020 va caldre suspendre els jocs per la pandèmia i que l’any passat haguessin de fer-se extremant totes les mesures de prevenció sanitàries».

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès en EL PERIÓDICO Mollet del Vallès 

Temes:

Mollet