Next Generation

Més de 350 empreses s’han assessorat sobre les subvencions del Kit Digital al Mollet Hub

La campanya, dirigida a autònoms i pimes de fins a 49 treballadors, subvenciona la implementació de solucions de digitalització

Més de 350 empreses s’han assessorat sobre les subvencions del Kit Digital al Mollet Hub
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més de 350 empreses s’han assessorat sobre el programa de subvencions Kit Digital al Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet (Vallès Oriental), un espai que ofereix informació a totes les empreses interessades a sol·licitar aquest kit.

Concretament, el kit és un nou programa de subvencions impulsat pel Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital del Govern que està finançat amb els fons europeus Next Generation.

La campanya, dirigida a autònoms i pimes de fins a 49 treballadors, subvenciona la implementació de solucions de digitalització per millorar la competitivitat de les empreses i avançar cap a la transformació digital, com per exemple, amb la creació d’una pàgina web, l’obertura d’una botiga en línia o l’elaboració d’un pla de xarxes socials.

Notícies relacionades

La mida de l’empresa sol·licitadora determinarà l’import assignat per a la subvenció, que pot ser d’un màxim de 12.000 euros.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès en EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet