Política

Mollet reestructura el cartipàs municipal després de la renúncia del regidor Xavier Buzón

Serà Alberto Murillo Solís qui assumirà la coordinació de l’Àrea de Civisme i Qualitat de Serveis

Mollet reestructura el cartipàs municipal després de la renúncia del regidor Xavier Buzón
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Mollet (Vallès Oriental), Mireia Dionisio Calé, ha anunciat les modificacions del cartipàs municipal després de la renúncia de Xavier Buzón Juan al seu càrrec de regidor. Serà Alberto Murillo Solís qui assumirà la coordinació de l’Àrea de Civisme i Qualitat de Serveis.

Murillo Solís encapçalarà aquesta nova àrea de la qual penjaran dues de les seves regidories: Qualitat de Serveis i Promoció Cívica. A més, Murillo també assumirà el càrrec de regidor de Transparència.

Aquesta reestructuració suposa també que Raúl Broto Cervera assumeixi les regidories de TIC i Administració Electrònica i Ciutat Digital; que Josep Monrás i Galindo s’encarregarà de la coordinació del programa transversal de l’Agenda 2030 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), i que Juanjo Baños González assumirà la regidoria d’Accessibilitat.

Notícies relacionades

També hi ha hagut lloc per a canvis en les tinences d’alcaldia. La llista quedaria de la següent manera: Raúl Broto com a primer tinent; Núria Muñoz, segona; Mercè Pérez, tercera; Ana María Díaz, quarta; Josep Monràs i Galindo, cinquè; Alberto Murillo, sisè; Juanjo Baños, setè; i Josep Torrecilla, vuitè.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès