Els bombers van sufocar el foc

Provoquen un incendi a Mollet, fugen amb dues motos robades i acaben detinguts

Els dos arrestats van sostreure les motocicletes d’un concessionari i van intentar fugir sense casc ni carnet de conduir

Provoquen un incendi a Mollet, fugen amb dues motos robades i acaben detinguts

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha detingut dues persones que van provocar un incendi a la zona del camp de futbol dels Germans Gonzalvo i després van fugir dels llocs dels fets amb unes motocicletes sostretes d’un establiment. Els agents van interceptar-ne una al mateix moment i la segona persona va ser detinguda hores més tard durant la investigació.

La Policia Municipal va rebre un avís que hi havia un incendi a la zona del camp de futbol dels Germans Gonzalvo i van activar els bombers, que van sufocar l’incendi. Al lloc dels fets, els agents van localitzar dues persones que fugien cadascuna amb una motocicleta. Els agents van poder interceptar-ne una i van comprovar que no tenia placa de matrícula, conduïa sense casc, no tenia carnet i la motocicleta s’havia sostret d’un concessionari. Posteriorment, van localitzar dues motocicletes més que havien robat al mateix establiment.

La persona va ser detinguda per robatori amb força, conduir sense carnet i provocar un incendi, i va passar a disposició de Mossos d’Esquadra per continuar amb les diligències. A més va ser denunciada administrativament per conduir sense casc.

Notícies relacionades

Durant la investigació dels fets la Policia Municipal de Mollet ha identificat i denunciat a una segona persona.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès