Mollet reconeix els millors alumnes del curs escolar

Mollet reconeix els millors alumnes del curs escolar

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha rebut aquest migdia els estudiants que han tret les millors notes en les proves de Selectivitat, així com l’alumnat més destacat de Formació Professional (FP) i del Centre de Formació d’Adults.

Respecte a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), del total dels alumnes de Mollet que s’han presentat, han aprovat el 96,92% dels examinats. Carlos Baca, de l’institut Sant Gervasi, ha estat amb un 9,8 el molletenc amb millor nota de la ciutat i de la comarca en la Selectivitat d’aquest any. María Pece, amb un 9,4 i Albert Saludas, també amb un 9,4, de l’institut Aiguaviva; Elena Garcia amb un 9,1, de l’institut Vicenç Plantada; i Marc Martrat, de l’IES Mollet amb un 7,4 han estat els altres estudiants que han aconseguit la millor nota de Selectivitat.

Quant a la Formació Professional, els alumnes més destacats han estat Mario Fresno, de Vicenç Plantada, amb una nota de 9,2 en el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva; María José García, de l’IES Gallecs, amb matrícula d’honor en el grau de Documentació i administració Sanitarias amb una nota de 9,9; Duc Zanuy, de l’IES Mollet, amb un 9,4 per l’excel·lència acadèmica en el Disseny en fabricació mecànica, i Àngels Jiménez, del Sant Gervasi, per ser la millor alumna de cicles i per l’excel·lència acadèmica.

Notícies relacionades

En relació amb el Centre de Formació d’Adults, l’alumna reconeguda ha estat Saloua Nait, valorant la seva trajectòria acadèmica que va començar amb l’aprenentatge de llengües, cursant l’etapa instrumental fins i tot que aquest any ha obtingut la titulació en GES (Graduat en Educació Secundària).

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès