Ocupació

L’Ajuntament de Mollet contracta 20 veïns a l’atur a través del programa Treball i Formació

  • Aquests plans d’ocupació inclouen un contracte de 12 mesos a jornada completa per realitzar tasques d’agent cívic, manteniment o neteja

L’Ajuntament de Mollet contracta 20 veïns a l’atur a través del programa Treball i Formació

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), a través de l’Empresa Municipal per a la Formació i l’Ocupació (EMFO), inicia nous projectes del Programa Treball i Formació. Així, des del consistori vallesà expliquen que d’aquesta convocatòria es beneficiarà un total de 20 molletans.

Aquests plans d’ocupació inclouen un contracte de 12 mesos a jornada completa per realitzar tasques d’agents cívics o conserges, manteniment i neteja. En total, s’han contractat 6 persones amb perfil d’agent cívic i consergeria, 10 persones amb perfil de neteja i 4 persones amb perfil de manteniment. «Les tasques que desenvoluparan les persones contractades seran obres o serveis d’interès per a la ciutat de Mollet del Vallès», remarquen des de l’ajuntament.

Aquest any s’han atorgat tres línies de projectes: persones de 52 o més anys que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades; persones inscrites en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades; destinatàries de la renda garantida de ciutadania i, finalment, persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada no perceptores de prestació d’atur i inscrites en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades, com a mínim 6 mesos, durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d’ocupació.

Notícies relacionades

Fins ara, l’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO, ha contractat 215 molletans a través del programa Treball i Formació. El programa Treball i Formació està impulsat i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i finançat al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de covid-19.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet