Al barri de Lourdes

La Policia Municipal de Mollet denuncia quatre persones per abocaments il·legals a la via pública

  • La infracció «es podria considerar molt greu» i tenir una multa de fins a 3.000 euros, expliquen des del consistori molletà

La Policia Municipal de Mollet denuncia quatre persones per abocaments il·legals a la via pública

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha enxampat quatre persones que estaven llençant una gran quantitat de rebutjos i residus en una zona del barri de Lourdes. Donada la importància de l’abocament, la infracció «es podria considerar molt greu» i tenir una multa de fins a 3.000 euros, expliquen des del consistori molletà.

Els agents van detectar un grup de quatre persones que estaven buidant una furgoneta de grans dimensions amb tota mena de rebutjos. Els agents els van identificar i van denunciar per una falta greu en l’Ordenança de Convivència Ciutadana.

L’ordenança municipal tipifica com a infracció greu o molt greu abocar a la via pública tota mena de productes sòlids, líquids o gasosos sense autorització expressa municipal o fora dels llocs habilitats.

Notícies relacionades

Durant l’any 2021, la Policia Municipal de Mollet va denunciar 15 infraccions per embrutar la via pública amb diferents tipus d’abocaments sense autorització.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO