Remodelació de l’espai

Les obres de rehabilitació del pavelló Riera Seca de Mollet començaran a l’estiu

  • El pressupost de l’obra és de prop d’un milió d’euros i la durada de l’actuació d’aquesta primera fase serà d’entre tres i quatre mesos

Les obres de rehabilitació del pavelló Riera Seca de Mollet començaran a l’estiu

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres de rehabilitació del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) començaran aquest estiu. Així ho va donar a conèixer el govern municipal aquest dimarts 17 de maig, que va explicar que, principalment, les actuacions se centraran en la pista poliesportiva i la grada. El pressupost de l’obra és de prop d’un milió d’euros (994.927,19) i la durada de l’actuació d’aquesta primera fase serà d’entre tres i quatre mesos.

Al marge de la reforma integral del pavelló, també s’han tingut en compte criteris d’accessibilitat, com per exemple, l’habilitació d’una part de la grada específica per a persones amb problemes de mobilitat, i de sostenibilitat, amb la instal·lació de plaques solars.

Segons l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, «l’objectiu no és la imatge, és l’excel·lència, el confort i que els i les usuàries, ja siguin esportistes o assistents, puguin disfrutar d’unes instal·lacions modernes i innovadores».

La reforma i rehabilitació inclourà, entre d’altres: la nova conformació de coberta sobre la coberta existent i substitució dels seus elements secundaris de protecció i estanquitat, millores de la il·luminació natural interior mitjançant la formació de noves claraboies a la coberta la formació d’un fals sostre per a la millora del comportament acústic interior o la substitució del paviment de la pista poliesportiva i passadís perimetral.

Notícies relacionades

L’obra es completarà amb la remodelació de l’exterior del pavelló donant continuïtat entre aquest espai i la pista exterior, que serà on principalment les diferents entitats esportives que l’utilitzin puguin entrenar mentre durin les obres.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO