Sortidors per a gossos

Mollet del Vallès instal·la tres noves fonts duals per a ús de persones i mascotes

  • A les places Rafael Alberti i Josep Tarradellas s’han substituït les fonts que hi havia per fonts duals i a l’avinguda del Tir Olímpic se n’ha instal·lat una de nova

Mollet del Vallès instal·la tres noves fonts duals per a ús de persones i mascotes

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha instal·lat tres noves fonts duals en tres llocs de la ciutat. Aquestes fonts, amb dues aixetes, faciliten que els gossos puguin beure com d’un abeurador i, alhora, té una aixeta perquè també hi puguin beure les persones.

Amb aquestes noves tres instal·lacions, Mollet ja disposa d’11 fonts amb una aixeta superior per a les persones i una aixeta inferior per a les mascotes. En concret, a les places Rafael Alberti i Josep Tarradellas s’han substituït les fonts que hi havia per fonts duals i a l’avinguda del Tir Olímpic s’ha instal·lat una nova font dual.

Segons la regidora de Respecte Animal, Núria Muñoz, amb aquestes noves instal·lacions «complim el compromís adquirit amb l’objectiu de seguir fent de Mollet una ciutat amable per a les persones amb gos i pels mateixos gossos i donem continuïtat a la prova pilot que en aquesta línia vam iniciar el mes d’octubre passat».

Notícies relacionades

En total, el pressupost de les actuacions ha sigut de 3.144 euros a la plaça Rafael Alberti, 2.856 euros a la plaça Josep Tarradellas i 489 euros a l’avinguda del Tir Olímpic.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO