Gratuïts i oberts a tots els veïns

L’Ajuntament de Mollet ofereix nous cursos de formació de ressucitació cardiopulmonar

  • Els cursos es faran dilluns, 9 de maig, de 15 h a 19 h, i el dilluns 30 de maig de 10 h a 14 h, al Centre Cultural la Marineta

L’Ajuntament de Mollet ofereix nous cursos de formació de ressucitació cardiopulmonar

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) torna a posar en marxa una nova formació de ressucitació cardiopulmonar. L’objectiu dels cursos, que són gratuïts i oberts a tots els veïns, és formar els participants perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i «perdin la por de fer-ho si es troben en una situació que ho requereix». Els cursos es faran dilluns, 9 de maig, de 15 h a 19 h, i el dilluns 30 de maig de 10 h a 14 h, al Centre Cultural la Marineta.

Continuant amb el procés de formació en ressucitació cardiopulmonar (RCP) i en desfibril·ladors externs automàtics (DEA) que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa el 2014, aquest mes de maig s’ofereixen nous cursos en els quals s’ensenyarà a fer compressions toràciques i respiracions de suport així com utilitzar un DEA.

La regidora de Salut Pública, Pepi Muñoz, ha volgut «tornar a insistir que el propòsit d’aquestes formacions és informar la ciutadania sobre la senzillesa d’aquestes tècniques i animar-la a perdre la por d’utilitzar-les en cas de necessitat».

Notícies relacionades

Les persones que s’hi vulguin apuntar ho poden fer al següent correu: salutpublica@molletvalles.cat, dient-hi nom i cognoms i forma de contactar, o bé es pot fer trucant al 935.719.500 (extensió 9729).

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO