El 2021

476 veïns de Mollet van trobar feina a través de l’empresa municipal de formació i ocupació

  • Són dades que es desprenen de la memòria d’EMFO de l’any passat i que ha fet públiques el mateix consistori

476 veïns de Mollet van trobar feina a través de l’empresa municipal de formació i ocupació

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 2021, 1.000 persones van trobar feina a Mollet del Vallès (Vallès Oriental), de les quals 476 van trobar la feina a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) de l’Ajuntament de Mollet. Són dades que es desprenen de la memòria d’EMFO de l’any passat i que ha fet públiques el mateix consistori.

Així, a través del Servei d’Orientació, es van atendre 5.089 usuaris, es van gestionar 437 ofertes de treball i 476 persones van trobar feina al llarg del 2021. D’altra banda, quant als Plans d’Ocupació Municipals, 49 molletans van treballar per a la ciutat en tasques com serveis de consergeria, operaris de neteja, manteniments o agents cívics, entre d’altres.

En referència al servei d’Emprenedoria i Empresa, ubicat al Mollet Hub, durant el 2021 es van atendre 1.067 emprenedors, es van oferir més de 110 formacions online i es van crear 41 nous negocis.

Notícies relacionades

Pel que fa al servei de Formació, es van oferir deu accions formatives dirigides prioritàriament a persones en situació d’atur i en erto. En total, 716 persones van participar en les sessions informatives i dels 165 alumnes que van iniciar el certificat de professionalitat o la formació en competències transversals, 123 el van finalitzar i 42 alumnes van acabar alguns dels mòduls formatius.

 Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO