96 denúncies el 2022

La Policia Municipal de Mollet multa el conductor d’un patinet elèctric per circular begut

  • L’home va ser traslladat a dependències policials i va donar positiu amb una taxa de 0,71mgr/l, molt per sobre de la permesa

  • El 2021 la Policia Municipal de Mollet va tramitar un total de 403 sancions a conductors d'aquests vehicles per incomplir la normativa de circulació

patinete

patinete

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha denunciat aquest cap de setmana el conductor d’un patinet elèctric que circulava per la vorera i sota els efectes de l’alcohol. L’home, veí de Badalona (Barcelonès), va ser sancionat amb 1.000 euros.

Una patrulla que es trobava en el centre de la ciutat denunciant un altre conductor d’un patinet, que en aquest cas circulava sense casc, va observar com un altre conductor de Vehíicle de Mobilitat Personal (VMP) circulava per la vorera. Els agents el van aturar i «van observar que podria anar begut», expliquen des del consistori molletà. L’home va ser traslladat a dependències policials i va donar positiu amb una taxa de 0,71mgr/l, molt per sobre de la permesa.

El 2021 la Policia Municipal de Mollet va tramitar un total de 403 sancions a conductors de patinets elèctrics per incomplir la normativa de circulació. Des de començament d’any, s’han posat 96 denúncies.

Notícies relacionades

Unes dades que per Juanjo Baños, regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència, demostren «la importància de les campanyes preventives de vigilància i control de ciclistes i vehicles de mobilitat personal que fa la Policia Municipal de Mollet».

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO