Educació

Mollet del Vallès rep 23 alumnes provinents de 4 països en el marc del programa Erasmus+

  • Durant els pròxims dies s’estaran a la ciutat en un intercanvi amb l’Institut Aiguaviva

Mollet del Vallès rep 23 alumnes provinents de 4 països en el marc del programa Erasmus+

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha rebut aquest dilluns 23 alumnes de Croàcia, Alemanya, Romania i Turquia que durant els pròxims dies s’estarà a la ciutat en un intercanvi amb l’Institut Aiguaviva en el marc del programa Erasmus+, una iniciativa europea per recolzar l’educació, la formació, la joventut i l’esport al continent.

Arran del projecte lingüístic de l’Institut Aiguaviva, l’objectiu és treballar i potenciar el coneixement de l’anglès de forma vivencial i en situacions quotidianes i domèstiques i, en aquest sentit, durant la seva estada a Mollet, els 23 alumnes aniran acompanyats d’un alumne de l’Aiguaviva que serà la seva parella lingüística.

Aquest any, a més, els cinc instituts implicats compartiran els treballs que han portat a terme sobre igualtat de gènere i inclusió.

Notícies relacionades

Per al regidor d’Educació i Projectes Europeus i Cooperació, Raúl Broto, «estem davant un projecte primordial, no només per facilitar l’aprenentatge de l’anglès i el coneixement d’altres cultures, sinó també per la seva contribució a construir Europa des de la ciutadania».

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO