Dia Internacional de la Dona

Mollet commemora el 8-M per donar visibilitat a les desigualtats de gènere i erradicar-les

  • «És imprescindible que continuem reivindicant una igualtat real i plena», remarca la regidora de Polítiques de Gènere, Feminisme i Diversitat, Pepi Muñoz

Mollet commemora el 8-M per donar visibilitat a les desigualtats de gènere i erradicar-les

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) i les associacions de dones i/o feministes del municipi han organitzat una sèrie d’activitats i la lectura del manifest del 8 de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona. El programa d’activitats va començar el 3 de març amb una exposició al CIRD Joana Barcala i, fins al 5 d’abril, inclourà diferents tallers, xerrades, conferències o tertúlies, entre d’altres.

Així mateix, dimarts, 8 de març, a les 12 del migdia, davant de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, l’alcalde Josep Monràs i la regidora de Polítiques de Gènere, Feminisme i Diversitat, Pepi Muñoz, participaran en la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones. Segons Muñoz, «malgrat els avenços que hem aconseguit com a societat, és imprescindible que continuem reivindicant una igualtat real i plena. I aquesta lluita ha de ser constant».

Notícies relacionades

Un dels objectius principals de les polítiques d’igualtat de gènere desplegades per l’Ajuntament de Mollet del Vallès és «posar en relleu el paper de la dona en la nostra societat, visualitzar-lo, trencar estereotips culturals, promoure la igualtat d’oportunitats i erradicar les violències masclistes», una temàtica que també està inclosa en la programació del 8 de març.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO