Urbanisme i medi ambient

Mollet rebrà més de dos milions d’euros dels fons Next Generation per implementar la ZBE

  • Les ajudes atorgades representen un finançament del 90% del pressupost per al desenvolupament de quatre projectes municipals

Mollet rebrà més de dos milions d’euros dels fons Next Generation per implementar la ZBE

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mollet del Vallès (Vallès Oriental) rebrà en els pròxims anys més de dos milions d’euros dels fons Next Generation. En concret, formen part del programa d’ajudes a municipis per a la implementació de la Zona de Baixes Emissions (ZBE) i la transformació digital i sostenible del transport urbà en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) del Govern central ha fet públic el llistat dels projectes aprovats inicialment. Així, Mollet del Vallès té quatre actuacions i el total dels diners a rebre és de 2.135.881 euros. Des del consistori especifiquen que les ajudes atorgades representen un finançament del 90% del pressupost d’aquests projectes.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Mollet rebrà fons per al desenvolupament de quatre projectes: l’execució de les mesures del Pla Director de la Bicicleta; la conversió en zona de vianants de l’entorn de l’església de Sant Vicenç; les mesures per a la millora de l’accessibilitat en el municipi i l’adquisició d’autobús elèctric per a la flota de transport públic de la ciutat.

Notícies relacionades

 L’alcalde Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha assenyalat que «aquests més de dos milions d’euros ens permetran fer un pas endavant en les inversions que Mollet necessita per fer front a les necessitats de la lluita contra el canvi climàtic, tal com ja fem amb altres mesures.»

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO