Recuperació després de la covid-19

La Nit de l’Esport de Mollet del Vallès reprèn la presencialitat a Can Gomà

  • Es va reconèixer els esportistes, els equips, les entitats, les escoles i els patrocinadors de Mollet per la tasca feta al llarg de la temporada passada

La Nit de l’Esport de Mollet del Vallès reprèn la presencialitat a Can Gomà

Ayuntamiento de Mollet

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La gala de la XXIX Nit de l’Esport de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), celebrada divendres el 28 de gener al Teatre Can Gomà, va premiar esportistes, equips, entitats, escoles i patrocinadors de Mollet per la tasca que van portar a terme al llarg de la temporada passada.

La gala es va poder tornar a celebrar presencialment, després que l’any passat va haver de ser en format telemàtic a causa de la pandèmia. «L’acte va ser un èxit i va comptar amb un centenar llarg d’esportistes, així com directius», assenyalen des de l’ajuntament. Així, la gala va comptar amb la presència del president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, que va destacar que ara és necessari «posar l’esport al nivell que es mereix, com un dret social i que l’esport popular sigui considerat en la nova llei de l’esport».

Per la seva banda, el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé, va deixar clar que «l’esport no és el problema, sinó que és la solució davant la pandèmia, juntament amb la vacunació». Escudé va afegir que «Mollet és un exemple de treball en el món de l’esport».

Finalment, l’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’Àrea d’Esports, Josep Monràs, va tenir un record per a tots els finalistes i premiats. D’Alexia Putellas, premi internacional, l’alcalde va recordar que «porta el nom de Mollet per tot el món». A més, Monràs va fer especial menció a Montse Tarrés, que va apostar per l’esport per a les persones amb capacitats diferents.

Els guanyadors

Així, la llista de guardonats la componen: Judith Carricondo (Actitud Boxing Crew), com a millor esportista femenina; Marc Tort (Club Atlètic Mollet), com a millor esportista masculí; Jordi Garcia (Actitud Boxing Crew), com a millor promesa masculina; Maria Bondarenko (Club Tennis Mollet), com a millor promesa femenina; Sènior Masculí Club Bàsquet Mollet, com a millor equip absolut; Aleví Masculí i Femení Club Atlètic Mollet, com a millor equip de base; CF Mollet UE, com a millor club o entitat esportiva; Josep Maria Marà (CB Mollet), com a millor entrenador o entrenadora; DM Group, com a millor patrocinador esportiu; Can Besora, premi a l’esportivitat dels jocs escolars; AMOBA, premi als valors esportius; Alexia Putellas (FC Barcelona), premi internacional.

Notícies relacionades

Mencions especials: Penya Barcelonista de Mollet, Club Muntanyenc Mollet, Júlia Marco Romero, Equip CF Mollet UE Special, Col·lectiu dels Jocs Esportius Escolars, Montserrat Tarrés Nogués (in memoriam).

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO