Ocupació

L’Ajuntament de Mollet contracta deu veïns a l’atur dins del programa Treball i Formació

  • En concret, s’ha fitxat sis persones amb perfil d’agent cívic i quatre amb perfil de neteja

  • Tindran un contracte de 12 mesos que combina accions d’experiència laboral i accions de formació

L’Ajuntament de Mollet contracta deu veïns a l’atur dins del programa Treball i Formació
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), a través de l’Empresa Municipal per a la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha engegat el Programa Treball i Formació, que en aquesta convocatòria ha contractat deu veïns de la ciutat que estaven a l’atur. Es tracta d’un programa que combina accions d’experiència laboral i accions de formació i es dirigeix a persones aturades o inactives, amb dificultats d’accés al mercat de treball o en situació d’especial vulnerabilitat.

En total, els deu molletans beneficiats en aquesta ocasió tindran un contracte de 12 mesos. Els contractes es van iniciar el 29 de desembre del 2021 i finalitzaran el 28 de desembre del 2022. Durant aquest període, rebran formació on treballaran aspectes de competències transversals (60 hores) amb l’objectiu de facilitar la seva posterior inserció.

Les accions a desenvolupar en aquest programa segueixen dues línies per a la contractació dels plans ocupacionals: accions dirigides a dones en situació d’atur i a persones en situació d’atur i més grans de 45 anys o més.

Notícies relacionades

El programa inclou projectes per a la ciutat de Mollet amb els següents perfils professionals: agents cívics i neteja. En concret, s’ha contractat sis persones amb perfil d’agent cívic i quatre amb perfil de neteja.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO