Exposició a la Marineta

‘Reixes de Can Gomà’ guanya el primer premi del XXVII Concurs de Fotografia Sant Vicenç de Mollet

Un total de 93 imatges optaven a la categoria Mollet i 109 més a la categoria lliure

‘Reixes de Can Gomà’ guanya el primer premi del XXVII Concurs de Fotografia Sant Vicenç de Mollet

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El divendres 14 de gener es van entregar els premis del XXVII Concurs de Fotografia de Sant Vicenç de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). En la categoria Mollet, la imatge guanyadora va ser Reixes de Can Gomà, de l’autor José Reyes Belzunce de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), amb un premi de 300 euros i un diploma. El segon premi va ser per a Reflexos, del molletenc Rubén Gaona Luque, dotat amb 200 euros. En tercera posició va quedar La Remei es jubila, de la també molletenca Laura Griera Vila i 150 euros de premi.

D’altra banda, en la categoria lliure la guanyadora va ser Laura Matamoros Reyes amb la seva fotografia Pau. Aquest guardó està dotat amb 250 euros de premi.

 Aquest any s’han presentat 202 fotografies de 51 autors de Mollet del Vallès i tot l’Estat. Posteriorment, es va inaugurar l’exposició de les fotografies que es poden veure al Centre Cultural la Marineta i es pot visitar fins al 31 de gener.

Com ja és tradicional, l’acte també va servir per donar el tret de sortida de la festa major d’hivern de Mollet.

Notícies relacionades

Per a la regidora de Cultura, Mercè Pérez, «és un orgull veure com una de les iniciatives culturals més importants de la nostra ciutat continua creixent després de 27 anys, i malgrat la situació complexa que estem vivint, un any més hem tornat a batre el rècord de participants». 

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO