Seguretat ciutadana

La Policia de Mollet realitza una campanya de control i vigilància d’alcohol i drogues a la carretera

  • Es realitzen controls de trànsit en diferents punts de la ciutat per vigilar la conducció coincidint amb els sopars i dinars de Nadal

La Policia de Mollet realitza una campanya de control i vigilància d’alcohol i drogues a la carretera

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) porta a terme fins al 23 de desembre una nova campanya de «control i vigilància». En aquest cas, és una acció coordinada a tot Catalunya en la qual es controla la conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.

La Policia Municipal realitza així controls de trànsit en diferents punts de la ciutat per vigilar la conducció sota efectes de begudes alcohòliques i drogues amb motiu dels desplaçaments dels sopars i dinars de Nadal.

«Es vol recordar que tots els conductors de vehicles, inclosos els de mobilitat personal com patinets i bicicletes, estan obligats a sotmetre’s a aquestes proves», remarquen des de l’Ajuntament de Mollet.

Notícies relacionades

En cas de negar-se, serien sancionats per un delicte contra la seguretat del trànsit en el cas dels conductors de vehicles i, en el cas de conductors de VMP (com els patinets elèctrics) i bicicletes, amb sancions que poden anar entre els 500 euros i els 1.000 euros.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO