Gratuïts i oberts a tot el món

Mollet del Vallès ofereix nous cursos de formació de ressuscitació cardiopulmonar

  • S’ensenyarà a realitzar compressions toràciques i respiracions de suport així com a utilitzar un DEA

Mollet del Vallès ofereix nous cursos de formació de ressuscitació cardiopulmonar
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) torna a posar en marxa una formació de ressuscitació cardiopulmonar. L’objectiu dels cursos, que són gratuïts i oberts a tot el món, és «formar els participants perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por de fer-ho si es troben en una situació que ho requereix», expliquen des del consistori.

Continuant amb el procés de formació en Ressuscitació Cardiopulmonar (RCP) i en Desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA) que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa l’any 2014, aquest mes de novembre s’ofereixen nous cursos en els quals s’ensenyarà a realitzar compressions toràciques i respiracions de suport així com a utilitzar un DEA.

Per a la regidora de Salut Pública, Pepi Muñoz, «amb aquesta formació també pretenem deixar constància que les tècniques són realment senzilles i animar a la ciutadania a perdre la por d’utilitzar-les en cas de necessitat».

Inscripcions

Els cursos es realitzaran el 16 i 23 de novembre, de 16 a 20 h, al Centre Cultural La Marineta. Les persones que s’hi vulguin apuntar ho poden fer enviant un correu electrònic a salutpublica@molletvalles.cat, dient nom i cognoms i forma de contactar.

Notícies relacionades

Les inscripcions també es poden fer trucant al 93.571.95.00 (extensió 9729)

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO