Incentius sense cobrar

Més de la meitat de la plantilla de Cespa GR secunda la vaga de tres dies, segons CCOO

  • En concret, el 90% del personal productiu i el 50% de l’administratiu de la planta de la ZF i el 50% dels 42 treballadors de la de Mollet l’han seguit

Més de la meitat de la plantilla de Cespa GR secunda la vaga de tres dies, segons CCOO

ACN / Aina Martí

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Més de la meitat de la plantilla de Cespa GR dels centres de la Zona Franca de Barcelona i Mollet del Vallès (Vallès Oriental) han secundat la vaga convocada entre el 13 d’octubre i aquest divendres, segons han explicat fonts de CCOO de Catalunya a Europa Press aquest divendres. En concret, el 90% del personal productiu i el 50% del personal administratiu –que sumen unes 70 persones– de la planta de la Zona Franca, i el 50% dels 42 treballadors de la de Mollet del Vallès l’han seguit.

La vaga va ser convocada «després de reiterats incompliments de tots els compromisos i la negativa de negociar» per part de l’empresa, segons un comunicat del sindicat d’aquest divendres.

Notícies relacionades

L’organització explica que la vaga es deu a la discriminació salarial dels treballadors d’aquests centres en la prima d’activitat respecte a altres treballadors que fan la mateixa activitat, que, segons el sindicat pot ocasionar que «unes persones puguin arribar a cobrar un 144% més que altres». Assegura que aquesta discriminació afecta totes les categories de treballadors.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mollet CCOO Vagues