Mascotes

Mollet del Vallès instal·la abeuradors per a gossos en tres fonts del municipi

  • Es tracta d’una prova pilot per determinar si aquests nous elements per a gossos es poden estendre en altres fonts de la ciutat

Mollet del Vallès instal·la abeuradors per a gossos en tres fonts del municipi

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha instal·lat abeuradors per a gossos en tres fonts de la ciutat que es troben al Parc dels Colors, el carrer Puntaires i el Skate Park. Es tracta d’una prova pilot impulsada per l’administració local per determinar si aquests nous elements per a gossos es poden estendre en altres fonts del municipi, segons ha informat el consistori aquest dimarts en un comunicat.

La regidora de Respecte Animal, Núria Muñoz, ha explicat que la posada en marxa de la iniciativa també té per objectiu que la localitat «sigui més amable per a les persones amb gossos i els mateixos gossos».

Notícies relacionades

Mollet disposa actualment de vuit fonts amb una aixeta superior, que utilitzen habitualment les persones, i un altre ubicat a la part inferior al costat d’un abeurador per a mascotes ja instal·lat de fàbrica. La previsió de l’Ajuntament és instal·lar tres fonts més amb abeurador al parc Rafael Alberti, la plaça de Can Borrell i la Masia de Can Flequer a més d’aquestes tres inicials, que formen part d’un examen previ.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO