Accident

La Policia Municipal de Mollet denuncia un conductor begut que havia xocat contra tres vehicles estacionats

  • Els agents van aturar el cotxe perquè circulava amb cops al xassís i feia un soroll «molt estrany»

La Policia Municipal de Mollet denuncia un conductor begut que havia xocat contra tres vehicles estacionats

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha denunciat un conductor que va impactar amb tres vehicles estacionats i va marxar del lloc. Segons indiquen des de l’ajuntament, es tracta d’un veí de Mollet de 51 anys que triplicava la taxa d’alcoholèmia.

Els fets van passar aquest dimarts, quan una patrulla de la Policia Municipal se’n va adonar que un vehicle circulava amb cops al xassís i feia un soroll «molt estrany», possiblement causat pels impactes.

Els agents van detenir l’home al carrer Arcadi Viñas i li van fer la prova d’alcoholèmia. Des del consistori assenyalen que el conductor va explicar que havia xocat amb tres cotxes que estaven aparcats al carrer Caldes de Montbui.

Alcoholèmia positiva

Així, la policia local ha denunciat l’home per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i causar un accident, a banda de marxar del lloc sense facilitar cap dada als altres implicats ni a la policia. El cas és ara en mans del jutge.

Notícies relacionades

«D’acord amb el Reglament General de Circulació, fugir del lloc de l’accident, estant implicat, sense facilitar les dades a les persones i els agents comporta una sanció de 200 euros. En cas que hi hagi ferits o morts, els fets podrien arribar a ser un delicte amb pena de presó», recorden des de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO