Trànsit

La Policia Municipal de Mollet denuncia cinc conductors durant la campanya de motocicletes i ciclomotors

  • Un conductor triplicava la taxa permesa d’alcohol i quatre més no tenien la ITV del vehicle vigent

  • Entre el 2018 i el 2020, la ciutat ha registrat dos ferits greus i uns seixanta de lleus en accidents de moto

La Policia Municipal de Mollet denuncia cinc conductors durant la campanya de motocicletes i ciclomotors

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), amb coordinació amb el Servei Català de Trànsit, ha portat a terme una campanya de control i vigilància de motocicletes i ciclomotors a la ciutat entre els dies 19 i el 25 de juliol. Els agents van detenir i van inspeccionar un centenar de motociclistes, dels quals cinc van ser denunciats.

Els agents, concretament, van denunciar un conductor que triplicava la taxa permesa d’alcohol i quatre més que no tenien la ITV del vehicle en vigència.

Des de l’Ajuntament expliquen que els accidents de trànsit a Mollet amb motocicletes o ciclomotors implicats suposen un 15% del total. Així, entre el 2018 i el 2020, la ciutat ha registrat dos ferits greus i uns seixanta de lleus en accidents de moto. Cap de mortal.

La tipologia d’accidents de moto més freqüent a Mollet són les col·lisions amb altres vehicles i les caigudes. Les causes principals són les infraccions, com no respectar els stops o els cediu el pas, així com la invasió del carril contrari. La resta de sinistres es deuen a la distracció o a la falta de perícia del conductor.

14 anys sense accidents mortals

Notícies relacionades

El nombre total d’accidents de trànsit ha disminuït un 45% el 2020 respecte a l’any anterior –any en què la mobilitat també va estar limitada pel confinament a l’inici de la pandèmia– i la ciutat ja suma 14 anys consecutius sense cap víctima mortal al nucli urbà. D’altra banda, segueix sense haver-hi cap punt negre a la ciutat, és a dir, no es repeteix cap accident al mateix lloc i per la mateixa causa.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO