Urbanisme

Mollet presenta les millores d’accessibilitat a l’entorn de l’hospital de la ciutat

Comportarà actuar a la ronda Pinetons, des de la rotonda de l’hospital fins al carrer Francesc Layret

Mollet presenta les millores d’accessibilitat a l’entorn de l’hospital de la ciutat

FSM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) va presentar aquest dimecres 21 de juliol als grups municipals, en el marc de la Taula de Mobilitat, la prediagnosi del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i es va explicar als grups una sèrie d’actuacions que es faran a l’entorn de l’hospital per millorar-ne l’accessibilitat.

D’una banda, amb referència al Pla de Mobilitat, l’equip de govern ha donat a conèixer els reptes i les prioritats del projecte, el calendari d’actuació i el procés de participació ciutadana que comportarà. D’altra banda, el projecte de modificació del trànsit a l’entorn de l’Hospital de Mollet comportarà actuar a la ronda Pinetons, des de la rotonda de l’hospital fins al carrer Francesc Layret.

Aquesta actuació es farà en dues fases. Durant la primera, entre la rotonda i el carrer Sabadell, es redueix aquest tram a un únic carril de circulació i s’habilitarà un espai d’aparcament en semibateria que «incrementarà les places d’aparcament de cotxes i també augmentarà en 20 el nombre de places de motocicletes, i es condicionarà el vial intern d’accés a l’hospital», afirmen des del govern local.

També durant aquesta primera fase, per ordenar l’accessibilitat, s’incorporaran quatre places per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda. La previsió és que totes aquestes actuacions estiguin enllestides a finals d’agost.

Notícies relacionades

En una segona fase «es construirà una rotonda per millorar l’accés dels vehicles d’emergències i de serveis de l’hospital», afegeixen des de l’executiu molletenc.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO