Escassetat de recursos

Donen 12 tones de pinso per a les colònies de gats i gossos de Mollet i Sant Fost

L’aliment s’ha emmagatzemat en un local del Motoclub Cent Peus de Sant Fost abans de ser repartit

Donen 12 tones de pinso per a les colònies de gats i gossos de Mollet i Sant Fost

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una iniciativa de les entitats animalistes Xarxa Solidària Pro Animal i ADYLA, amb el recolzament dels ajuntaments de Mollet del Vallès i Sant Fost de Campsentelles, ha suposat una donació de 12 tones de pinso per a gats i per a gossos que es destinarà a gestores de les colònies dels municipis de Mollet i Sant Fost, entre altres entitats.

«La donació l’ha fet una empresa de forma desinteressada i el transport ha anat a càrrec de l’empresa de transports Gepanetrans Operador Logístico», expliquen des del consisitorio molletà.

Les entitats van demanar la col·laboració als Ajuntaments de Mollet i de Sant Fost a fi de trobar un espai on poder guardar aquesta donació. Així, el pinso s’ha emmagatzemat en un local del Motoclub Cent Peus de Sant Fost abans de ser repartit per poder alimentar gats i gossos.

Més abandonaments i menys donacions

Per a la regidora de Respecte Animal de l’Ajuntament de Mollet, Núria Muñoz, «aquesta donació tan important va molt bé per a aquelles protectores i entitats de protecció animal que treballen incansablement i que moltes vegades tenen escassetat de recursos per mantenir els animals que rescaten en diferents situacions».

Notícies relacionades

Des de Xarxa Solidària Pro Animal, han volgut «agrair aquest donatiu que en aquests temps és tan valuós», ja que, per la situació de la pandèmia, diuen, han augmentat els abandonaments i han disminuït les donacions.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO