Amb cita prèvia

Portes obertes a l’Escola Municipal de Música de Mollet per al curs 2021-2022

El centre, que ara celebra el seu 30 aniversari, es va inaugurar el 1991 perquè la ciutat disposés d’un equipament on realitzar estudis musicals

Portes obertes a l’Escola Municipal de Música de Mollet per al curs 2021-2022
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) comença el calendari de preinscripcions per a l’alumnat nou de cara al curs 2021-2022. L’Escola Municipal de Música, que ara celebra el seu 30 aniversari, es va inaugurar el 1991 perquè Mollet disposés d’un equipament on poder realitzar estudis musicals.

Des dels seus inicis, «ha sigut una escola molt estimada a la ciutat, tant per la qualitat dels seus estudis com per la seva implicació en la ciutat», assenyalen des de l’Ajuntament. Des de l’any 2009, l’escola també incorpora els estudis de dansa, en un espai annex al Teatre Municipal de Can Gomà.

Aquest any es podrà fer jornada de portes obertes presencials amb cita prèvia i virtuals, «respectant les mesures establertes per fer front a la Covid-19», recorden des del consistori.

Visitar el centre

Les portes obertes per a l’Escola Municipal de Música i Dansa tindran lloc el dissabte 8 de maig al matí i es realitzaran sempre amb cita prèvia trucant al telèfon de l’escola 93 570 68 51 del 26 d’abril al 7 de maig, de 16 h a 21 h.

Així, per facilitar que les famílies interessades coneguin l’escola, també s’ofereix la possibilitat de fer una visita virtual a través de la pàgina web del centre.

Notícies relacionades

Les preinscripcions per a l’Escola de Dansa tindran lloc del 13 al 21 de maig i des del consistori recorden que també cal demanar cita prèvia del 3 a l’11 de maig. Quant a l’Escola de Música, les preinscripcions seran del 24 de maig al 3 de juny (demanant cita prèvia del 10 al 21 de maig).

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO