Sanitat pública

Reclamen la instal·lació d’un CUAP a Mollet i l’eliminació de l’amiant de la ciutat

La FAV Mollet i la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès s’han reunit per cooperar en aquestes peticions

Trossos d’uralita, elaborada amb fibres d’amiant. 

Trossos d’uralita, elaborada amb fibres d’amiant.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Federació d’Associacions Veïnals (FAV) de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) i la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès s’han reunit per cooperar en la petició del centre d’urgències d’atenció primària (CUAP), que el Pla Estratègic Sanitari del Vallès Oriental 2019-2022 preveu instal·lar a la regió, i en l’eliminació de l’amiant a la ciutat de Mollet.

En un comunicat emès per les dues organitzacions, assenyalen que Mollet necessita un CUAP i un tercer ambulatori (CAP), que se sumaria als dos actuals: el de Can Pantiquet i el de Plana Lledó. «Proposem que es pugui estudiar la possibilitat de construir un únic edifici i compatibilitzar els dos serveis», ressalta el text. A més, també proposen que s’estudiï la possibilitat que aquests nous espais se situïn «al més a prop possible del centre de la ciutat».

D’altra banda, les dues entitats han acordat presentar una moció conjunta perquè l’Ajuntament de Mollet elabori un pla plurianual i una normativa per eliminar el fibrociment de la ciutat de manera gradual.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, la FAV Mollet i la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès s’han compromès a continuar col·laborant en «temes d’interès de la ciutadania de Mollet», especialment en aquells vinculats a la defensa d’una sanitat pública universal i de qualitat.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO