‘online’

Tornen els cursos i tallers per a la gent gran de Mollet, malgrat la pandèmia

  • La novetat d’aquest any és que l’oferta serà virtual, a causa de la situació derivada de la Covid-19

  • Des del consistori assenyalen que s’han inscrit 150 persones als 32 cursos oferts

bbvaopiniones

bbvaopiniones

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El dilluns 8 de febrer va començar la programació d’Activitats, Cursos i Tallers per a persones grans 2021 que ofereix l’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). La novetat d’aquest any és que l’oferta serà virtual a causa de la situació derivada de la Covid-19.

A través de plataformes com a Zoom WhatsApp i altres recursos telemàtics, les persones majors de 55 anys de Mollet tenen la possibilitat de seguit en contacte amb la formació de la qual podien disfrutar abans de l’estat d’emergència provocat per la pandèmia. Des del consistori assenyalen que s’han inscrit 150 persones als 32 cursos oferts.

Juntament amb els cursos, l’Ajuntament ofereix assessorament informàtic personalitzat «perquè la gent gran que ho necessiti pugui seguir les classes en línia». Per a les persones que no poden o no volen optar per les Tecnologies d’Informació i Comunicació (TIC), l’Ajuntament els ofereix «altres metodologies de formació a base de dossiers i vídeos», comenten des del consistori

Notícies relacionades

Les persones que estiguin interessades en l’oferta de les activitats, cursos i tallers per a gent gran poden dirigir-se als equipaments de l’Ateneu Gran, El Lledoner o l’Espai Sant Jordi per matricular-s’hi.

Més notícies deMollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA