START-UPS

BStartup reuneix els fons internacionals més actius a 4YFN

Banc Sabadell, patrocinador platí de l’esdeveniment, té una presència destacada en el programa d’activitats amb el panel ‘Investment tips from top VC Players’, a càrrec de Jose Carol

BStartup reuneix els fons internacionals més actius a 4YFN
3
Es llegeix en minuts

BStartup, el programa d’emprenedoria de Banc Sabadell per a les empreses innovadores, tecnològiques i digitals, torna a apostar per 4 Years From Now (4YFN), l’esdeveniment de referència de les ‘start-ups’ digitals. Després de la seva cancel·lació l’any passat a causa de la Covid-19, aquesta edició de 4YFN té lloc per primera vegada al cor del Mobile World Congress (MWC), que comença avui al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. D’aquesta manera, 4YFN trasllada la seva ubicació des de Fira Montjuïc al Pavelló 2 de Gran Via i es consolida com la plataforma d’innovació de l’MWC, una col·laboració que potencia el ‘networking’ entre ‘start-ups’, inversors i empreses tecnològiques. 

En aquesta setena edició de 4YFN, Banc Sabadell reforça el recolzament a aquest congrés tecnològic, dedicat a facilitar que inversors i empreses estableixin sinergies i emprenguin junts nous projectes de negoci. 4YFN comptarà amb un programa de conferències que es distribuirà en dos escenaris diferents i que comptaran amb més de 150 ponents encarregats de donar a conèixer les start-ups d’avantguarda, continguts inspiradors i totes les novetats sobre la competició de ‘start-ups’.

L’entitat financera catalana, a més de ser patrocinador platí, té una presència rellevant en els continguts oficials del programa a través del seu programa d’emprenedoria BStartup. Entre les diferents activitats que proposa Banc Sabadell, destaca ‘Investments tips from top VC players’, un panel moderat per Jose Carol, director operatiu de BStartup, que comptarà amb els fundadors i ‘partners’ d’alguns dels fons internacionals més actius en inversió en ‘start-ups’, com Early Bird Capital de Risc, DN Capital o Cathay Innovation. Se celebrarà dimecres 30 de juny a partir de les 16 h al Banc Sabadell Stage, ubicat al Hall 2 de Fira Barcelona-Gran Via. 

Quant al programa que ofereix 4YFN, l’entitat bancària també posa el focus en la ‘fintech’, l’aplicació de les noves tecnologies en la indústria financera i d’inversió. Per això, Pol Navarro, CEO d’InnoCells Banc Sabadell participarà en el ‘Fintech Summit’ dilluns 28 a les 13.10 h a l’Agora Stage, mentre que Denis Nakagaki, director de Digital Business Banking d’Innocells Banc Sabadell, debatrà sobre el paper de les grans corporacions en la innovació corporativa al panel ‘Corporate Venturing, Innovating in the Shadow of a Financial Giant’ programat per al dimarts 29 a les 9.30 h, també a Banc Sabadell Stage.

El banc també comptarà amb el seu propi ‘estand’, on els equips de les oficines especialitzades i els equips d’inversió assessoressin les ‘start-ups’ sobre les solucions financeres i de negoci que millor s’adaptin a les seves propostes. Aquest estand també compta amb una programació pròpia. Comptarà amb la col·laboració de Barcelona Health Hub, que ha programat cinc panels sobre innovació en salut amb firmes com AstraZeneca, Fundació Sant Pau, Microsoft o Sanitas; Barcelona Global, qui a través del seu International Talent Monitor organitzarà elfocus group’ ‘Empresa Emergent & Tech’; i Seed Rocket, que organitza una trobada entrestart-ups’ i la seva xarxa de mentors.

Notícies relacionades

Dins de la programació pròpia de l’estand BStartup també s’ha organitzat una trobada de dones espanyoles inversores en ‘start-ups’ sota el títol ‘En les sabates d’una inversora en Capitals de Risc’. Se celebrarà dimarts 29 a les 16.30 h i comptarà amb participants com Elena García, de BStartup, que s’encarregarà de moderar; Sonia Fernández, de Kibo Ventures; Marta Campillo, de BStartup10; Paloma Castellano, de Wayra; i Rocío Pillado, d’Adara Ventures. 

En total, 350 ‘start-ups’ de tot el món tindran l’oportunitat d’exhibir els seus projectes del sector del ‘mobile’ en el marc de 4YFN, un esdeveniment clau en l’ecosistema de les ‘start-ups’ i la ciutat de Barcelona. Les iniciatives més destacades seran guardonades en els premis 4YFN, una iniciativa que per primera vegada posa el focus en l’impacte social i les solucions de sostenibilitat que requereix el mercat tecnològic. 

Temes:

Banc Sabadell