29 febr 2020

Anar al contingut

LLANÇAMENTS

Samsung anuncia la sèrie de 'smartphones' Galaxy A en la gamma mitjana

Pilar Enériz

Samsung anuncia la sèrie de 'smartphones' Galaxy A en la gamma mitjana

Dins de les activitats i presentacions dutes a terme amb motiu del MWC19 de Barcelona, la companyia Samsung ha anunciat la nova sèrie Galaxy A posicionada en la gamma mitjana i amb millores en l’experiència de visualització –més envoltant–,  un millor rendiment de l’equip i una càmera que realitza captures més realistes. També destaquen, segons confirmen responsables de la marca, que s’implementen noves capacitats en el tema de la connectivitat i més possibilitats per compartir en temps real.

“Estem compromesos amb oferir avenços significatius per millorar la seva experiència mòbil, i aquesta innovació comença amb la sèrie Galaxy A actualitzada”, ha declarat DJ Koh, president i director general (CEO) de la Divisió de Tecnologies de la Informació i Comunicacions Mòbils de Samsung Electronics. “La gent està canviant la manera de connectar-se, i els seus ‘smartphones’ els han de poder seguir el ritme. La nostra nova sèrie incorpora millores en les prestacions essencials per permetre aquestes interaccions en viu”.

Galaxy A50, el primer dispositiu de la gamma

L’equip està dotat d’una càmera ‘premium’, una bateria que proporciona més autonomia,  càrrega ràpida i  pantalla Infinity-U. 

El Galaxy A50 integra una triple càmera, dissenyada per replicar fidelment la vista humana. Compta amb una lent ultra gran angular que juntament amb la funció Intelligent Switch, podrà identificar i recomanar a l’usuari quan fer servir el gran angular.

La càmera principal, de 25 MP, està preparada per aconseguir instantànies de bon nivell de qualitat a plena llum del dia  i també en la foscor gràcies a una tecnologia que detecta més llum i redueix el soroll. Combinat amb la lent de profunditat, la càmera inclou un enfocament dinàmic que permet escollir exactament el que es vol destacar.

Avantatges

La càmera amb Intel·ligència Artificial fa possible capturar el millor entorn gràcies a l’Optimitzador  de camp, que reconeix i millora 20 escenes; la  Detecció de defectes, que detecta fallades i ajuda a fer una bona foto. Una dada significativa és que també es poden millorar els ‘selfies’ gràcies a la funció Selfie Focus, que difumina suaument els detalls del fons.

La funció Bixby Vision utilitza la càmera i la Intel·ligència Artificial per fer compres ‘online’, traduir textos i buscar la informació necessària en cada moment.

Equipat amb desbloqueig mitjançant sensor d’empremta dactilar a la pantalla, l’A50 desbloquejarà el mòbil sense haver de canviar de mà. 

L’equip està disponible en quatre colors: negre, blanc, blau i coral, inspirats en l’efecte d’una llum difusa.

Característiques Galaxy A50

Pantalla Mida / Resolució FHD+ (1080 × 2340) Super AMOLED de 6,4 polzades
Pantalla infinity Infinity-U
Dimensions 158,5 × 74,7 × 7,7 mm
Disseny 3D Glasstic
Processador Quad 2,3 GHz + Quad 1,7 GHz
Càmara Frontal 25 MP FF (F2,0)
De darrere 25 MP AF (F1,7) + 5 MP FF (F2,2) + 8 MP FF (F2,2)
Memòria 4/6 GB de RAM
64/128 GB d’emmagatzemament intern. Fins a 512 GB amb MicroSD
Bateria 4000 mAh
Altres prestacions: Sensor d’empremta dactilar en pantalla, càrrega ràpida, Samsung Pay, Bixby Vision, Bixby Voice, Bixby Home, Bixby Reminder