MWC 2019

Així és el Xiaomi Mi Mix 3 5G presentat a Mobile World Congress el 2019

El dispositiu sortirà al mercat a la primavera per 599 euros

xiaomi-mi-mix-3-5g-1

xiaomi-mi-mix-3-5g-1

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Xiaomi s’ha pujat al tren delsmòbils 5G i ha anunciat al Mobile World Congress CW19 el seu model Mi Mix 3 amb connectivitat 5G gràcies al processador Qualcomm Snapdragon 855 amb el mòdem X50 5G. El dispositiu arriba a velocitats de descàrrega de 2GB i compta amb una pantalla lliscant de 6,39 polzades. Sortirà a la venda laprimaveraque ve a un preu a partir de 599 euros. [Segueix les presentacions de novetats del Mobile World Congress 2019 en directe.]

La presentació del nou dispositiu ha tingut lloc la jornada prèvia a l’inici del MWC al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona.

“Mantenim la nostra filosofia de productes extraordinaris a preus honestos”, ha declarat el director global de producte de la companyia, Donovan Sung.

La característica principal del producte és la incorporació del processador Qualcomm Snapdragon 855, que gràcies al seu mòdem X50 permet la connexió amb xarxes 5G en el moment en què estiguin disponibles.

Les virtuts d’aquest nou processador han sigut desgranades pel president de Qualcom, Christian Amon, qui ha apuntat que el 5G, després d’un llarg període de preparació, ja ha arribat als usuaris. Segons l’opinió d’Amon l’Snapdragon 855 és “dues vegades més potent” que els productes similars de la competència, i ha afirmat que és un producte capaç de canviar l’experiència de l’usuari quant a velocitat i continuïtat de la connexió.

Característiques del Mi Mix 3 5G

A l’integrar el mòdem Qualcomm Snapdragon X50 5G, Mi MIX 3 5G és capaç de connectar-se a un senyal sub-sub-6GHz, que té una velocitat de descàrrega de classe Gigabit deu vegades més ràpida que la xarxa 4G. Així mateix, el telèfon és un dels primers en incorporar el potent Qualcomm Snapdragon 855 SoC, que manté un rendiment màxim i estable gràcies a un sistema de refrigeració híbrid de nou disseny.

Aquest processador incorpora vuit nuclis per aconseguir l’equilibri entre el rendiment i l’eficiència energètica.

Mi MIX 3 5G ha heretat la doble càmera IA de 12MP de Mi MIX 3, que va obtenir una puntuació de 108 DxOMark, i compta amb característiques d’IA entre les quals s’inclou la funció de vídeo a càmera lenta de 960 fps.

Per als selfies, Mi MIX 3 5G ofereix una configuració de càmera frontal doble de 24MP + 2MP.

Disseny lliscant

Mi MIX 3 5G incorpora un sistema de lliscament magnètic. Els marcs del dispositiu es redueixen considerablement, optimitzant la relació pantalla-cos i aconseguint una sensació de full screen. La pantalla del dispositiu, de 6,39” polzades i 2340 x 1080 FHD+ Samsung AMOLED, compta amb una relació d’aspecte de 19.5:9.

Mi MIX 3 5G estarà disponible a partir de maig per 599 euros en dos colors: Onyx Black i Sapphire Blue.

Arriba el Mi 9 amb triple càmera

Durant el seu esdeveniment en la prèvia del MWC, Xiaomi també ha comunicat el llançament del Mi 9, que costarà 449 euros. Xiaomi ha posicionat aquest terminal com a vaixell insígnia a l’hora de competir amb marques com Apple, Samsung o Huawei.

El nou Mi 9 compta amb una triple càmera amb Intel·ligència Artificial i incorpora el sensor de 48 megapíxels Sony IMX586 1/2» a la seva lent principal. Aquesta configuració permet fer fotografies més nítides fins i tot en condicions amb poca llum.

La triple combinació amb AI d’aquesta càmera principal, amb una càmera de gran angular de 16 megapíxels i una altra amb teleobjectiu de 12 megapíxels ha situat Mi 9 amb la segona millor puntuació del rànquing global de ‘smartphones’ dut a terme per DxOMark. Aquesta font també ha atorgat al terminal la primera posició en la categoria de captures de vídeo.

El Mi 9 de 6 + 64GB estarà disponible, des del 28 de febrer que ve a un preu de 449 euros. D’altra banda, el Mi 9 de 6 + 128 GB podrà adquirir-se a un preu de 499 euros.

Mi LED Smart Bulb i altres novetats

Notícies relacionades

 Durant l’esdeveniment, Xiaomi també ha presentat la bombeta Mi LED Smart Bulb, que disposa de 16 milions de colors, permet ajustar la temperatura i la brillantor de color i es pot controlar a distància amb l’aplicació Mi Home. Tot i que ja és compatible amb Google Assistant i Amazon Alexa, Mi LED Smart Bulb també serà compatible amb Apple Home Kit el segon trimestre de 2019. El seu preu actual a Europa és de 19,9 euros.

Durant l’esdeveniment la multinacional xinesa també ha informat sobre la seva aposta per l’internet de les coses (IoT, per les seves sigles en anglès), que passa per aliances amb companyies com Ikea o Philips