MOBILE WORLD CONGRESS

Barcelona, capital mundial del mòbil

1
Es llegeix en minuts
Trina Milan
Trina Milan

Antropòloga, consultora estratègica de xarxes socials

ver +

Comença el Mobile World Congress de Barcelona i aquest any ve acompanyat d'una novetat especialment interessant per a la ciutat i per al mateix congrés. El concurs que Barcelona va guanyar el mes de juliol passat, quan va ser elegida Mobile World Capital per al període 2012-2018 per la GSMA, comporta que Barcelona engegui un projecte que es basa en quatre pilars: Mobile World Congress, Mobile World Center, Mobile World Festival i Mobile World Hub.

El Mobile World Congress no només continuarà sent el punt de trobada més important del sector, sinó que també es convertirà en la millor plataforma de difusió industrial de les solucions i projectes desenvolupats a la capital, en aquest cas Barcelona, sobre el que significa el mòbil, el seus desenvolupaments i aplicacions en qualsevol àmbit. D'aquesta manera, Barcelona serà la referència mundial per als mòbils i tota la tecnologia, innovació i presència d'empreses i productes relacionats amb aquest món.

Per saber més d'aquest projecte s'ha fet un pla de comunicació a la xarxa amb presència a canals com Twitter (@MWC_Barcelona) o Facebook (https://www.facebook.com/MobileWorldCapital) que pretenen l'acostament de tot aquest nou projecte al món.

El del mòbil és en aquest moment un dels sectors més importants en la producció econòmica i dels més innovadors de tot l'àmbit tecnològic. Que aquest sector tingui la capital a Barcelona significa un pas endavant pel que fa a l'evolució econòmica de la nostra ciutat.

Notícies relacionades

Els projectes industrials i de desenvolupament de solucions se centralitzaran al Mobile World Hub, punt neuràlgic de la capitalitat, i el Mobile World Centre, un edifici situat al cor de Barcelona, serà la porta d'entrada del gran públic al món de les tecnologies mòbils amb espais d'exhibició i experimentació. L'acostament dels ciutadans a les innovacions de la tecnologia mòbil també es farà a través del Mobile World Festival, una àmplia agenda cultural dissenyada per optimitzar, mitjançant noves aplicacions i la mateixa aparença de l'usuari, les propostes d'oci i entreteniment a la ciutat durant l'any.

Aquest programa culminarà en la Mobile Summer Week, que aplegarà diferents esdeveniments musicals i tecnològics, concursos i festivals, destinats a convertir les tecnologies mòbils en un element transversal d'oci i cultura. Seguirem amb atenció el MWC_Barcelona, un projecte que pot ser una de les claus de projecció econòmica mundial de la nostra ciutat.